Cartofi cu jambon

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 200 grade C
  2. Intr-o tigaie medie, topiti branza si smantana, amestecand incontinuu pana se formeaza un sos cremos.
  3. Luati tigaia de pe foc. Adaugati restul ingredientelor si amestecati. Acoperiti vasul si puneti-l la cuptor pentru 45 de minute


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Paste cu jambon si spanac Mamaliguta cu branza si smantana Cartofi copti cu dressing de smantana Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Orez cu sos iute Salata cu rosii, ardei si branza Cartofi copti cu cas La ce varsta ar trebui sa incepi preventia ridurilor? Raspunsul dermatologilor te va surprinde Dupa operatiile cardiace sau episoadele post-acute, incepe adevarata lupta: Recuperare cardiovasculara completa la spitalul de recuperare din orasul medical Macaroane cu branza Cartofi gratinati Ardeiul iute, beneficii pentru sanatate Tarta cu oua, sunca si branza Cartofi dulci cu usturoi Cartofi la cuptor cu parmezan Macaroane cu branza, fara coacere