Burger vegetal
Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Burgerul vegetal este o alternativa sanatoasa la cel din carne.
Poate fi introdus cu succes si in dieta pacientilor diagnosticati cu pancreatita
Ingrediente
1 borcan de ciuperci la conserva (taiate)
2 linguri de ceapa tocata marunt
2 linguri de ciuperci verzi tocate
2 albusuri
3 linguri de pesmet
2 linguri de orez fiert
12 lingurita sos de soia
sare
Mod de preparare
- Amesteca toate ingredientele intr-un bol, pana formezi o compozitie consistenta.
- Imparte-o in patru burgeri si asezoneaza-i cu sare si putin piper.
- Pune pe foc o tigaie nonaderenta cu putin ulei si prajeste burgerii timp de 3 minute pe fiecare parte.
- Poti inlocui metoda de prajire cu cea de coacere.
- Asaza burgerii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-i la cuptor. Lasa-i pana se rumenesc.
- Serveste burgerii in combinatie cu salata verde si rosii.