Pui tras la tigaie cu ghimbir si miere

Actualizat: 22 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Puiul tras la tigaie cu miere este un preparat aromat, gustos si sigur pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita.

Ghimbirul, ingredientul surpriza din preparat, aduce beneficii directe digestiei, imbunatatind si functionarea pancreasului.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incingeti uleiul de susan intr-un wok sau o tigaie anti-aderenta si sotati ceapa si puiul, amestecand constant, pana cand puiul devine aramiu.
  2. Adaugati fasolea verde, mazarea, ardeiul si ghimbirul si continuati sa amestecati ingredientele inca 3-4 minute.
  3. Combinati mierea, sosul de soia si sucul de portocale intr-un bol, apoi turnati acest dressing peste puiul din tigaie.
  4. Mai lasati preparatul 3-4 minute la foc mediu, apoi transferati-l pe o farfurie, alaturi de orezul fiert.
  5. Consumati imediat (reteta este suficienta pentru 4 portii).

Citeste si despre:

Mierea de albine 10 bauturi benefice pentru inima si potrivite pentru sezonul rece Cum sa ai un par mai frumos si mai sanatos in doar 20 de minute Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Ghimbirul si beneficiile sale pentru sanatate Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Ghimbirul, un elixir pentru sanatate. Efecte surprinzatoare! Dieta cu miere si scortisoara Mierea, intrebuintari medicinale Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Beneficiile oferite de mierea alba cruda Proprietati surprinzatoare ale mierii de albine asupra sanatatii