Pui tras la tigaie cu ghimbir si miere

Actualizat: 22 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Puiul tras la tigaie cu miere este un preparat aromat, gustos si sigur pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita.

Ghimbirul, ingredientul surpriza din preparat, aduce beneficii directe digestiei, imbunatatind si functionarea pancreasului.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incingeti uleiul de susan intr-un wok sau o tigaie anti-aderenta si sotati ceapa si puiul, amestecand constant, pana cand puiul devine aramiu.
  2. Adaugati fasolea verde, mazarea, ardeiul si ghimbirul si continuati sa amestecati ingredientele inca 3-4 minute.
  3. Combinati mierea, sosul de soia si sucul de portocale intr-un bol, apoi turnati acest dressing peste puiul din tigaie.
  4. Mai lasati preparatul 3-4 minute la foc mediu, apoi transferati-l pe o farfurie, alaturi de orezul fiert.
  5. Consumati imediat (reteta este suficienta pentru 4 portii).

Citeste si despre:

Mere coapte cu ghimbir si miere Fasii de pui cu sos de miere si mustar Cuscus cu pui si dovlecel Crochete de pui cu cartofi Orez fiert cu broccoli si pui Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi Paste fusilli cu pui Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Supa de morcovi, ghimbir si miere Placinta de pui, cartofi si praz Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Pui cu sos Pui cu ananas Supa de cartofi dulci si ghimbir Pui cu sos dulce, la cuptor