Pui cu nuci caju

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Retetele cu pui sigure pentru consum in cazul diabetului zaharat de tip I sunt sarace in carbohidrati, grasimi nesanatoase si calorii, fiind recomandate tuturor membrilor familiei.

Portocala, ghimbirul si sosul de soia adauga preparatului o aroma excelenta, facandu-l gustos si satios.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un wok sau tigaie incapatoare, incingeti uleiul vegetal la foc mare.
  2. Adaugati morcovul si telina si lasati-le la sotat timp de doua minute, amestecand din cand in cand.
  3. Turnati peste cealalta lingurita de ulei si adaugati bucatile de pui, lasandu-le la prajit timp de 3-5 minute (sau cat este necesar pentru gatirea carnii).
  4. Intr-un bol mic separat, amestecati sucul de portocale si amidonul de porumb.
  5. Adaugati sosul de soia, mierea si ghimbirul si combinati-le bine cu o furculita.
  6. Turnati sosul in tigaie, peste pui si legume si lasati totul la foc mediu cateva minute, pana cand lichidul se ingroasa sesizabil.
  7. Garnisiti preparatul cu nucile caju si ceapa verde. Serviti aceasta compozitie peste orezul brun deja fiert.

Citeste si despre:

Tipuri de nuci excelente pentru sanatate Pui cu sos de papaya Cuscus cu pui si dovlecel Pui la cuptor cu nuci si rozmarin Orez fiert cu broccoli si pui Paste fusilli cu pui Pilaf cu pui Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Pui cu ananas Pui cu sos Paste fara gluten cu sos de nuci Salata de pui cu mere si nuci Piept de pui cu ananas Beneficiile consumului regulat de nuci Pui frantuzesc cu sos de ciuperci