Placinta de pui, cartofi si praz

Actualizat: 09 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Placinta cu pui, cartofi si praz, preparata dietetic, este un fel de mancare usor de tolerat in dislipidemie. In plus, furnizeaza proteine si fibre din plin, nutrienti de care organismul are nevoie pentru a functiona in parametri optimi.

Ingrediente:

Mod de preparare:


Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius. Sotati intr-o tigaie morcovul si cartofii, in putin ulei de masline, timp de 3 minute. Adaugati carnea si amestecati ingredientele timpde 5 minute, pana cand bucatile de pulpa se patrund bine. Incorporati faina si urmatoarele trei ingrediente (pana la piper) si mai sotati totul inca un minut.

Turnati treptat supa limpede in tigaie, amestecand bine, pana da in clocot. Transferati compozitia intr-o tava de copt si asezati deasupra aluatul de placinta, impingandu-i marginile in interior. Amestecati laptele cu albusul de ou si glazurati placinta, apoi intepati aluatul din loc in loc cu o scobitoare. Coaceti preparatul timp de 30 de minute.


Citeste si despre:

Crochete de pui cu cartofi Cuscus cu pui si dovlecel Omleta cu praz si branza Brie Pilaf cu pui Orez fiert cu broccoli si pui Placinta cu dovleac Pui cu sos de papaya Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Praz in stil grecesc Paste fusilli cu pui Friptura de pui pe gratar cu lamaie Placinta cu fulgi de cocos Pui cu ananas Placinta cu crema de banana Piept de pui cu lamaie si ceapa