Papricas de pui la cuptor

Actualizat: 11 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea de orice fel poate fi consumata in siguranta de pacientii diagnosticati cu ciroza hepatica, alaturi de legume gatite intr-un mod cat mai dietetic.

Papricasul de pui este un preparat recomandat in controlul afectiunilor hepatice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius.
  2. Intr-o oala medie, pusa la foc mic, incalziti uleiul de masline.
  3. Sotati ceapa si usturoiul 1-2 minute, apoi adaugati ciupercile si amestecati bine ingredientele, lasandu-le la fiert 3-5 minute, in lichidul scurs din ciuperci.
  4. Luati sosul de pe foc, adaugati smantana si boiaua de ardei si amestecati bine.
  5. Separat, indepartati pielea de pe bucatile de pui si asezati-le intr-o tava de copt.
  6. Turnati deasupra sosul preparat anterior si lasati totul la copt timp de o ora, pana cand puiul este bine gatit.

Citeste si despre:

Pui la cuptor cu migdale Pui cu sos dulce, la cuptor Pui la cuptor cu nuci si rozmarin Pilaf cu pui Piept de pui cu ananas Pui cu ananas Pui cu sos Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Cele mai frecvente afectiuni diagnosticate de medicul neurolog Friptura de pui pe gratar cu lamaie Placinta de pui, cartofi si praz Cotlet de porc la cuptor Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Supa de pui Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Tocanita de pui cu fasole si spanac