Papricas de pui la cuptor

Actualizat: 11 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea de orice fel poate fi consumata in siguranta de pacientii diagnosticati cu ciroza hepatica, alaturi de legume gatite intr-un mod cat mai dietetic.

Papricasul de pui este un preparat recomandat in controlul afectiunilor hepatice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius.
  2. Intr-o oala medie, pusa la foc mic, incalziti uleiul de masline.
  3. Sotati ceapa si usturoiul 1-2 minute, apoi adaugati ciupercile si amestecati bine ingredientele, lasandu-le la fiert 3-5 minute, in lichidul scurs din ciuperci.
  4. Luati sosul de pe foc, adaugati smantana si boiaua de ardei si amestecati bine.
  5. Separat, indepartati pielea de pe bucatile de pui si asezati-le intr-o tava de copt.
  6. Turnati deasupra sosul preparat anterior si lasati totul la copt timp de o ora, pana cand puiul este bine gatit.

Citeste si despre:

Preparate culinare care nu determina arsuri stomacale Managementul greutatii: cum sa va tineti de dieta Diaree – semne si alimentatie corespunzatoare Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Este sau nu periculos cuptorul cu microunde? Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Pericolele la care ne expunem cand incalzim mancare la cuptorul cu microunde Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Legatura dintre hormonii alimentari din carnea de pui si pubertatea precoce Cum abordezi problema greutatii puiului tau Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Alegeri alimentare sanatoase 5 motive de a include cartofii in dieta
Cere sfatul medicului ×