Orez cu carne tocata de curcan si legume

Actualizat: 08 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Orezul este un aliment recomandat pentru controlul diareei.

Odata introdus in retete dietetice, usor de digerat, acest ingredient ajuta la reechilibrarea proceselor digestive. Orezul cu carne de curcan si legume se prepara rapid si este usor de tolerat de sistemul digestiv.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe pachet.
  2. Separat, adaugati carnea de curcan intr-o tigaie anti-aderenta, asezonati-o cu busuioc si oregano si amestecati, pana cand se prajeste bine.
  3. Turnati peste orezul fiert si scurt in prealabil, apoi rosiile la conserva.
  4. Acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati orezul pe foc 5-7 minute.
  5. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala Spaghetele - informatii nutritionale Dieta Sonoma Consumul de mezeluri si cancerul de vezica urinara Legile alimentatiei pentru mentinerea tineretii 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Curcan vs. pui: beneficii nutritionale #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Consumul de carne rosie este nociv pentru sanatate? 7 beneficii ale consumului carnii de miel Alimentatia sanatoasa Ghid de cumparare a alimentelor congelate Cum sa urmati corect un regim alimentar vegetarian Plan de detoxifiere pentru 7 zile Alimentatia copilului intre 1 si 2 ani
Cere sfatul medicului ×