Orez cu carne tocata de curcan si legume

Actualizat: 08 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Orezul este un aliment recomandat pentru controlul diareei.

Odata introdus in retete dietetice, usor de digerat, acest ingredient ajuta la reechilibrarea proceselor digestive. Orezul cu carne de curcan si legume se prepara rapid si este usor de tolerat de sistemul digestiv.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe pachet.
  2. Separat, adaugati carnea de curcan intr-o tigaie anti-aderenta, asezonati-o cu busuioc si oregano si amestecati, pana cand se prajeste bine.
  3. Turnati peste orezul fiert si scurt in prealabil, apoi rosiile la conserva.
  4. Acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati orezul pe foc 5-7 minute.
  5. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Orez brun cu carne de curcan Salata asortata cu carne de curcan Beneficiile consumului de carne de curcan Orez fiert cu broccoli si pui Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Chili de curcan cu legume Orez cu legume Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Cele mai frecvente afectiuni diagnosticate de medicul neurolog Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Dieta cu orez Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem Pilaf dietetic cu carne de vitel Carnati de curcan cu ardei gras Orez cu sos iute Budinca de orez cu pere si scortisoara