Orez cu carne tocata de curcan si legume
Actualizat: 08 Decembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Orezul este un aliment recomandat pentru controlul diareei.
Odata introdus in retete dietetice, usor de digerat, acest ingredient ajuta la reechilibrarea proceselor digestive. Orezul cu carne de curcan si legume se prepara rapid si este usor de tolerat de sistemul digestiv.
Ingrediente
- 200 grame orez prefiert
- 500 grame carne de curcan tocata
- 1 cutie de rosii la conserva (decojite, cuburi)
- 1 lingurita de busuioc
- 1 ligurita de oregano
Mod de preparare
- Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe pachet.
- Separat, adaugati carnea de curcan intr-o tigaie anti-aderenta, asezonati-o cu busuioc si oregano si amestecati, pana cand se prajeste bine.
- Turnati peste orezul fiert si scurt in prealabil, apoi rosiile la conserva.
- Acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati orezul pe foc 5-7 minute.
- Serviti imediat.