Chiftelute delicioase de vita

Actualizat: 11 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta de chiftelute este usor de tolerat de catre tractul digestiv sensibil al persoanelor care sufera de boala Crohn.

Folositi metoda de gatire a orezului prin absorbtia completa a apei, intrucat veti beneficia de un aport sporit de fibre.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia uleiului de rapita.
  2. Umeziti-va mainile si formati din compozitia de carne chiftele rotunde de dimensiunea dorita (preferabil mici).
  3. Prajiti chiftelutele intr-o tigaie anti-aderenta, dupa ce incingeti bine uleiul.
  4. Evitati sa prajiti chiftelutele mai mult de 2-3 minute pe fiecare parte, rotindu-le de cel putin 3 ori in timpul gatirii.
  5. Asigurati-va ca sunt bine prajite in interior (daca le consumati gatite insuficient, riscati sa va confruntati ulterior cu neplaceri digestive).

Citeste si despre:

6 deserturi delicioase care combat inflamatiile Ciresele beneficii si retete delicioase 6 moduri delicioase de a va bucura de fructele de padure proaspete 6 retete delicioase pentru mentinerea sanatatii oaselor 13 alimente delicioase care iti modeleaza silueta Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Cum pot fi rezolvate problemele delicate ale femeilor? Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida 8 alimente pe care sa le evitati vara Alimente recomandate pentru scaderea in greutate Inlocuitori pentru unt Alimentul care creste periculos riscul de cancer