Chiftelute delicioase de vita

Actualizat: 11 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta de chiftelute este usor de tolerat de catre tractul digestiv sensibil al persoanelor care sufera de boala Crohn.

Folositi metoda de gatire a orezului prin absorbtia completa a apei, intrucat veti beneficia de un aport sporit de fibre.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia uleiului de rapita.
  2. Umeziti-va mainile si formati din compozitia de carne chiftele rotunde de dimensiunea dorita (preferabil mici).
  3. Prajiti chiftelutele intr-o tigaie anti-aderenta, dupa ce incingeti bine uleiul.
  4. Evitati sa prajiti chiftelutele mai mult de 2-3 minute pe fiecare parte, rotindu-le de cel putin 3 ori in timpul gatirii.
  5. Asigurati-va ca sunt bine prajite in interior (daca le consumati gatite insuficient, riscati sa va confruntati ulterior cu neplaceri digestive).

Citeste si despre:

Friptura de vita cu ciuperci Supa de vita cu legume Friptura de vita cu vinete Tocanita de vita cu vin rosu Supa din carne de vita cu spanac Supa de vita cu orz Frigarui cu carne de vita Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fara excese de sarbatori Tocanita de vita cu cartofi dulci Vita cu sos Chiftelute de peste cu sfecla Friptura de vita cu sos de lime Ciresele beneficii si retete delicioase Ardei dietetici umpluti cu carne de vita Chiftelute de cuscus cu salata verde