Fatetele de portelan – O solutie pentru un zambet frumos!

Actualizat: 06 Noiembrie 2018
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Consultant medical:

Dr. Anatolii Glopina
Medic estetica si protetica dentara

Velvet Dental

Fatetele de portelan pot transforma un zambet retinut intr-unul radiant si frumos. Pacientii care sunt interesati de corectarea defectelor cosmetice, atat minore cat si moderate, pot beneficia de aceasta mare inovatie in domeniul de stomatologie.

In multe cazuri, fatetele sunt mai mult decat suficiente in vederea rezolvarii nevoilor acestora, un tratament complex nefiind necesar in astfel de cazuri. Aceste lucrari dentare durabile, fiecare de grosimea unei coji de ou, sunt special create pentru a se adapta perfect peste suprafata dintelui corectand orice aliniere defectuoasa a dintilor.

Cand oamenii nu sunt satisfacuti de datura lor, tind sa zambeasca mult mai rar, sa fie timizi si retinuti in diferite cercuri sociale, increderea de sine scazand dramatic. Aceste fatete rezolva problemele de estetica dentara, redand increderea individului in sine, fiind cea mai populara procedura de estetica dentara ale carei beneficii sunt urmatoarele:

Beneficii estetice

Fatele sunt total fizionomice, aceste fiind realizate din portelan subtire, translucid, astfel ca, atunci cand lumina este captata de dinte, acesta are o luminozitate si transluciditate naturala.

Fiecare fateta este personalizata, fiind necesara luarea unei amprente dentare, astfel incat lucrarea este realizata manual si individual de catre unul din technicienii nostri specializati in aceasta procedura.

O alta caracteristica de luat in considerare este durabilitatea lor, permitandu-le pacientilor sa isi pastreze aceleasi obiceiuri alimentare. Deasemenea, fatetele sunt rezistente in ceea ce priveste patarea lor cu diverse alimente cum ar fi: suc, cafea, morcovi, etc. Pentru un rezultat cat mai eficient, este necesara insa o igiena orala foarte buna.

Rezultatele sunt imediate, de indata ce parasiti cabinetul medicului stomatolog, va puteti mandri cu un zambet perfect.
Intregul tratament se realizeaza in aproximativ 1 – 2 sedinte.

Dupa prima sedinta, in care medicul prepara dintii, urmeaza o amprenta dentara, dupa care fatele sunt fabricate in laborator. In mod obisnuit, acest procedeu nu dureaza mai mult de 2-3 saptamani.

Fatele dentare sunt cel mai indicat procedeu in vederea rezolvarii problemelor ce tin de estetica dintilor cum ar fi: patarea, decolorarea, ruperea sau ciobirea acestora.
Acest procedeu nu necesita timp de recuperare putandu-va relua activitatile cotidiene. Deasemenea, riscurile sau efectele secundare sunt minore. Pacientii pot avea o sensibilitate a dintilor dupa procedura, desi in general aceste simptome nu sunt prezente.

Ca si alte beneficii, cu o igiena orala corecta, astfel de lucrari dentare au durata de viata aproximata de 10-12 ani. Exista posibilitatea sa fie inlocuite daca se sparg sau se degradeaza, insa aceste exceptii sunt rare si tin de disponibilitatea pacientului si de rigurozitatea lui in ceea ce priveste igiena orala.

In combinatie cu alte tratamente dentare, cum ar fi albiri dentare, plombe dentare sau reconstructii dentare, fatetele isi pastreaza proprietatile intacte, fiind perfecte pentru un zambet sanatos si frumos.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

SmilePro
Tel: 0770773773
Bucuresti, Strada Roșia Montană 6
Clinica Stomatologica Smilewy
Tel: 0751171107
Timisoara, Smileway, Strada Loichiță Vasile 1-3 Sc. D, Parter, Timișoara 300633

Citeste si despre:

Fatete de portelan