Adela Popescu a intrat in cerculfetelordestepte.ro

Publicat: 28 Martie 2012

Cercul fetelor destepte (Cerculfetelordestepte.ro) lanseaza in Romania o campanie de constientizare cu privire la metodele contraceptive ce pot fi folosite sigur si eficient.

Aceasta initiativa a luat nastere ca urmare a ratei avorturilor din Romania care continua sa fie printre cele mai ridicate din Europa. Adela Popescu a acceptat sa se alature acestui proiect, dezvaluind public metoda pe care o foloseste pentru a da un exemplu femeilor din Romania.

"Rata alarmanta a avorturilor din tara noastra m-a determinat sa ofer sprijinul meu Cercului fetelor destepte. Situatia este cauzata, in mare parte, de nivelul de educatie scazut in materie de contraceptie.Fetele din Romania au nevoie de informatii si consiliere, pentru a fi mai sigure si mai increzatoare. Spre exemplu, dupa ce am incercat mai multe metode de contraceptie, m-am oprit asupra inelului contraceptiv pentru ca se potriveste cel mai bine stilului meu de viata si imi ofera siguranta deplina", a declarat Adela Popescu.

Campania a fost lansata printr-o conferinta de presa care a avut loc intr-o camera de hotel. Pentru a sublinia mesajul transmis, Adela a purtat o rochie creata de designerul Corina Vladescu, cu sloganul campaniei initiata de cerculfetelordestepte.ro: "Fetele destepte o fac o data pe luna!".

Astfel, designerul roman si artista Adela Popescu vor sa atraga atentia asupra importantei pe care o informare corecta o joaca atunci cand vine vorba de alegerea metodei contraceptive.

Cerculfetelordestepte.ro este o platforma online care ofera informatii legate de contraceptie si prezinta diferitele optiuni disponibile astazi. In ultimii ani, au fost dezvoltate la nivel mondial mai multe metode contraceptive inovatoare, ce pot elimina neajunsurile metodelor clasice.

Aceasta platforma ajuta femeile din Romania sa identifice optiunea care li se potriveste cel mai bine si pe care pot mai apoi sa o utilizeze sub indrumarea unui medic specialist.

Pe langa informatiile detaliate despre contraceptie, Cerculfetelordestepte.ro permite cititoarelor si posibilitatea de a efectua un test in 12 pasi, care le indica la final ce metoda contraceptiva li s-ar potrivi cel mai bine.

Pornind de la rezultatul testului, cititoarele se pot consulta cu medicul ginecolog pentru a stabili impreuna metoda optima de contraceptie.


Email

Citeste si despre:

Interviu acordat SfatulMedicului.ro de catre Directorul Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni, Prof. Dr. Irinel Popescu Cum stii ca ai intrat la menopauza? Care sunt semnele si simptomele? Complicatiile tehnicilor de reproducere asistata Politraumatismele Sanatate cu tratamente naturiste - Oboseala De ce sa mergi la dentist in pandemie? Ce anticorpi apar in urma infectiei cu SARS-CoV-2 si cand se dezvolta? Explicatiile specialistilor MedLife Tot ce trebuie sa stii despre Berberina Anxietatea mea - o problema rezolvata! Cresterea sanselor de a ramane insarcinate Accidente frecvente care apar in sala de sport si cum sa va feriti de ele Tigarile si implicatiile asupra organismului - cu exceptia plamanilor Inflamarea lobului urechii: cauze si optiuni de tratament