Uluitorul propolis in miere

Actualizat: 16 Ianuarie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Cunoscut de mii de ani ca remediu, propolisul si-a demonstrat in laboratoare efectul antiviral, antibacterian, cicatrizant si regenerativ. Medicament natural redutabil, marea problema a propolisului este administrarea! Fiind format din rasini, insolubile in apa, nu poate fi administrat cu succes ca atare. Varianta cea mai uzuala, tinctura, contine enorm de mult alcool, iar prin diluare in apa este inactivata. De aceea, vom vorbi despre PROPOLISUL IN MIERE ULTRA. Este o varianta de propolis perfect asimilabila, fara nici o picatura de alcool, rodul activitatii unui cercetator roman, specialist in inginerie chimica organica, doamna Ileana Telembici. 

Cateva elemente esentiale despre propolis 

Propolisul este un produs din stup, pe care albinele lucratoare il creeaza din ceruri, rasini si uleiuri esentiale, colectate de pe trunchiurile, ramurile si mugurii copacilor. Acest amestec de culoare bruna, este un antimicrobian „feroce” si asigura imunitatea de grup a albinelor. In prezent, exista numeroase studii ce propun propolisul inclusiv ca adjuvant al tratamentului oncologic, fiind eficient in distrugerea selectiva a celulelor maligne.
  
Ce este propolisul in miere fara alcool 

Pe piata romaneasca, propolisul se gaseste in peste 20 de forme, incepand cu clasica tinctura, pana la produse precum propolisul dizolvat partial in apa, propolisul omogenizat in creme etc. In general, propolisul in miere se realizeaza dizolvand tinctura de propolis in miere. Este o metoda mai degraba casnica, prin care se obtine un amestec cu continut redus de alcool, dar si de propolis. Ca atare, eficienta este foarte scazuta. 
Printr-un proces destul de sofisticat, pentru a pastra substantele naturale nealterate, cercetatorii ”ApicolScience” au reusit sa obtina o mixtura omogena, in miere, cu cea mai ridicata proportie de propolis si cu efecte terapeutice uimitoare.  
Propolisul in Miere FaRa ALCOOL este, probabil, cea mai inovatoare si eficienta forma de administrare a propolisului.  De ce? Pentru ca pastreaza integral proprietatile antimicrobiene si imunostimulatoare ale propolisului, are o concentratie ridicata si o eficienta superioara. 

Cui poate fi administrat propolisul in miere fara alcool 

Cu exceptia cazurilor de alergie, practic nu exista restrictii in administrare acestui produs apicol. Poate fi administrat inclusiv copiilor, persoanelor convalescente sau diagnosticate cu diferite boli hepatice. Este tot mai folosit, cu un succes remarcabil, in paralel cu tratamentul de sinteza prescris de medic, in cazul diferitelor infectii.  
  
Propolisul in miere si infectiile respiratorii bacteriene multi-rezistente 

Studiile arata ca bacteriile rezistente la antibiotice nu dezvolta si rezistenta la rasinile si uleiurile esentiale din propolis. Mai mult, administrat in miere, adica fara alcool, propolisul nu inactiveaza antibioticele, atunci cand este folosit concomitent. Mai mult, propolisul face sinergice cu majoritatea antibioticelor, reusind sa invinga infectiile cu bacterii altfel rezistente la tratament. 

Sinteza unui caz 
Pacienta de 45 de ani, afectata de o infectie bacteriana respiratorie intraspitaliceasca (Pseudomonas aeruginosa), prezinta o hipersecretie bronsica, tuse profunda, febra. De asemenea, are o raguseala ce o impiedica sa vorbeasca, dar si alte simptome specifice de durere si iritatie la nivelul aparatului respirator. Intrucat schemele combinate de antibiotice nu dau rezultate, incepe administrarea produsului PROPOLIS ULTRA IN MIERE FARA ALCOOL, in paralel cu medicatia prescrisa de medic. Din propolisul in miere ia cate 1/2 de lingurita la intervale de 2-3 ore, dupa care nu mai ingereaza nici un aliment timp de inca 30 de minute. Pacienta revine la control dupa 3 zile fara pusee de febra, fara „murmur pulmonar” si cu vocea recuperata in totalitate. Tusea a disparut, la fel si inflamatia si iritatia cailor respiratorii. Continua tratamentul, cu propolis + antibiotice, pentru inca 14 zile, pentru a consolida rezultatele obtinute.  

Propolisul in miere, imunitatea si infectiile virale recidivante 

Din datele existente, propolisul este un agent anti-viral foarte activ, atacand capsula proteica a ARN virusurilor, care produc cel mai frecvent infectii respiratorii. Observatii stiintifice, deocamdata limitate, arata un efect exceptional al acestui produs si in infectiile cu coronavirus, virus gripal sau sincitial. La persoanele cu viroze recidivante, deci cu o imunitate scazuta, propolisul in miere are efecte benefice foarte puternice. In sinergie cu laptisorul de matca, propolisul reduce si durerile articulare sau musculare specifice virozelor puternice. De asemenea, aceasta formula, se dovedeste si un antiinflamator articular, eficient in multe afectiuni reumatice. 
  
Sinteza unui caz 
Pacienta de 75 de ani, cu viroze respiratorii recurente (aproximativ 1-2 pe luna), prezinta si dureri articulare acute, asociate meteosensibilitatii. Pacienta este apatica, cu un nivel de energie scazut si cvasi-imobila. I se recomanda administrarea, pe o perioada de 45 de zile, a 2 lingurite pe zi din doua produse: 1. PROPOLIS ULTRA IN MIERE FARA ALCOOL si 2. LAPTISOR DE MATCA ACTIVAT. 
Cand revine la controlul medical, pacienta prezinta un tonus fizic si psihic, mult mai ridicat. Durerea musculara s-a redus, la fel si inflamatia si rigiditatea articulara. In intervalul de 45 de zile de cura, pacienta a mai avut o singura infectie respiratorie, cu simptomatologie nesemnificativa si devenita asimptomatica in 3 zile. Are un tonus fizic si o energie mult marite, analiza spirometrica aratand si imbunatatirea capacitatii respiratorii. Din declaratiile apartinatorilor, in ciuda temperaturilor scazute, pacienta iese acum frecvent din casa pentru treburile zilnice, adaptandu-se mult mai bine la temperatura si efort. In urmatoarele luni, pacienta se simte din ce in ce mai bine, fiind imuna la infectiile respiratorii. 

 Unde se gaseste acest uimitor produs api-fitoterapeutic?
 
PROPOLIS ULTRA IN MIERE FARA ALCOOL se gaseste in magazinele naturiste din Romania. Acesta se poate achizitiona si direct de la producator, sunand la numarul de telefon 0735217808 sau accesand site-ul producatorului.

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Gripa: e mai bine sa o previi, nu astepta sa o tratezi! Conservantii naturali Rebela acnee Semnale de avertizare ale unor deficiente din organismul uman Importanta acizilor grasi OMEGA-3 pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Polenul de albine - sanatos sau, mai degraba.....periculos ? Arsurile solare, remedii naturiste Ceapa - 100% sanatate naturala Infectiile bacteriene Vaccinul pentru cancerul de piele ar putea deveni realitate