Instructiuni de aplicare a unor prevederi din Normele metodologice de aplicare a legislatiei privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului

Actualizat: 31 Octombrie 2018
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

Centrul Medical Panduri
Tel: 0219901
Bucuresti, Clinica Panduri: Str. Ioan Athanasiu Nr.34 Clinica Arcul De Triumf:...
CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Tel: 0756788218
Craiova, Str.Batranilor Nr.4, Bl.21-25,in Apropiere De Gara Craiova, Langa...

Medici

dr AURA FLORINCESCU-GHEORGHE
Alergologie si imunologie clinica - CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Craiova, 0756788218

Citeste si despre:

Indicatii postextractionale - ce facem dupa o extractie Avortul chirurgical Genetica Ce presupune evaluarea ADHD la copii? cu Simion Andreea Madalina, psiholog pediatru 6 greseli frecvente pe care le fac femeile in materie de sex Alergia la antiperspirant si deodorant Greseli frecvente de infrumusetare Cum ajuta acidul hialuronic in tratarea bolilor respiratorii Mituri si dezinformari privind igiena 9 lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte sa luati antibiotice Securitatea sociala a lucratorilor migranti Cand parintii inainteaza in varsta: 5 semnale de alarma privind sanatatea Copiii si alcoolul 6 greseli in administrarea medicamentelor Colectomia Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 176/2000 privind dispozitivele medicale (Ordin nr. 1636/2004)