SEDIVITAX - Somnul odihnitor

Publicat: 17 August 2015

Aboca, nr. 1 pe piata suplimentelor alimentare din Italia, nu este o companie oarecare, ci este un proiect de viata. Viziunea Aboca este sanatatea omului in echilibru cu cea a naturii si de aceea, produsele sunt obtinute din materie prima de calitate provenita din culturi ecologice. Natura, inovatie, optimism si cercetarea calitatii sunt atributele care definesc Aboca.

Linia Sedivitax nu face exceptie si impartaseste aceleasi valori. Prin eficacitatea demonstrata de studii clinice, Sedivitax amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor. Datorita ingredientelor naturale precum Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, produsele dau o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei. Aceasta actiune dubla este esentiala pentru starea echilibrata de liniste necesara somnului fiziologic.

Multi factori legati de activitatile cotidiene influenteaza crearea unor conditii de stres, iar in perioada de vara tulburarile de somn sunt si mai frecvente. Disconfortul termic sau schimbarea mediului si a rutinei zilnice in vacante sunt cauze des intalnite ale insomniilor. Comportamentele din timpul zilei pot fi foarte importante pentru a favoriza un somn cu adevarat de refacere. Un mod de a imbunatati calitatea somnului consta in efectuarea unui set de exercitii fizice (yoga, gimnastica de relaxare) inainte de culcare, impreuna cu administrarea produsului Sedivitax.

Gama Sedivitax este disponibila in farmacii.


Citeste si despre:

Obiceiuri prin care puteti avea parte de un somn odihnitor Sfaturi pentru un somn odihnitor Incearca aceste suplimente naturale pentru un somn odihnitor! Alimente recomandate pentru un somn linistit Alimente care influenteaza somnul Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata” Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Ai colesterolul marit? Iata de ce. Cum sa ai un somn linistit Cum sa controlati eficient tusea nocturna Dispozitive tehnologice care va ajuta sa dormiti mai bine Suferi de insomnie? Poti uita de noptile nedormite cu ajutorul dietei Suferi de insomnie? Afla cauza si cum o poti trata!