Calmeaza si repara pielea iritata cu produsele A-Derma

Publicat: 31 Iulie 2017 | Actualizat: 31 Iulie 2017
Autor: SfatulMedicului

Pielea rosie, care ustura si inteapa, este adesea semnul aparitiei dermatitelor iritative. Atunci cand apar, acestea necesita ingrijire cu ajutorul unor produse eficiente, care sa ajute la regenerarea pielii si sa calmeze tesuturile, eliminand senzatia de disconfort.

A-DERMA, brandul pionier al dermatologiei bazata pe plante, ofera produse pentru ingrijirea pielii iritate, ce contin un ingredient activ unic si exclusiv: Ovazul Rhealba, produs in conformitate cu „Expertiza Botanica Pierre Fabre”.

Pentru a garanta performanta incontestabila a produselor, A-DERMA realizeaza, prin cercetare si descoperiri continue, produse noi, ce au la baza tehnologii brevetate.

Acestea poarta garantia celor mai inalte standarde de eficienta, calitate si siguranta prin utilizarea extractulului din lastar de Ovaz Rhealba cu exceptionalele sale proprietati farmacologice.

Pentru ingrijirea pielii iritate, A-DERMA ofera doua game speciale:

Cytelium – lotiune (100ml) si spray (100ml);

Potrivite pentru dermatitele iritative cu exsudat, ingrijirea bontului de cordon ombilical la nou nascut, veziculele din varicela, intertrigo, zona zoster sau intepaturi de insecte.

Aceasta gama este imbogatita cu extract coloidal de ovaz Rhealba, care calmeaza pielea; oxid de Zinc, ce ofera protectie; suspensie apoasa de silicat de Magneziu, care ajuta la uscarea leziunilor.

Produsele pot fi utilizate pe fata, corp si mucoase externe, fiind recomandata aplicarea acestora de 2-3 ori pe zi. Produsele sunt ideale pentru intreaga familie: nou-nascuti, copii, adulti si varstnici.

Dermalibour+ – gel spumant (250ml) si crema (50ml);

Gelul spumant de curatare este potrivit pentru igiena pielii fragilizate, predispusa la iritatii exsudative sau uscate.

Folosit de 2 ori pe zi pentru curatarea fetei si corpului, acesta calmeaza iritatiile, inhiba dezvoltarea bacteriilor si asigura confortul pielii.

Crema ingrijeste, repara si curata pielea iritata, fiind potrivita pentru dermatite iritative fara exsudat (dermatita periorala, urticarii, eritem fesier, eczema de contact etc.). Se recomanda aplicarea cremei o data sau de 2 ori pe zi, pe zona ce necesita ingrijire speciala.

Crema poate fi utilizata pe fata, corp si mucoase externe, si poate fi administrata la nou-nascuti, copii, adulti, precum si la persoane in etate.

Produsele A-DERMA sunt disponibile in farmacii.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

Centrul Medical Panduri
Tel: 0219901
Bucuresti, Clinica Panduri: Str. Ioan Athanasiu Nr.34 Clinica Arcul De Triumf:...
Centrul Medical Profilaxia
Tel: 0727165206
Timisoara, Str. Drubeta Nr.97

Servicii si oferte medicale

Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Un copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burticaUn copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burtica

Citeste si despre:

Biologia in sprijinul dermo-pediatriei