Sufleu de oua rapid

Actualizat: 10 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Un mic dejun excelent pentru persoanele care sufera de diabet de tip II, sufleul de oua rapid se poate prepara in doar cateva minute, la cuptorul cu microunde.

Preparatul este o sursa excelenta de proteine si poate fi consumat in siguranta si de pacientii cu afectiuni cardiace sau boala celiaca. Reteta este suficienta pentru o portie.

Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente:

Mod de preparare:

Ungeti un bol termorezistent cu uleiul de masline. Bateti bine cu un tel oul si galbenusurile (pana obtineti o textura spumoasa), apoi adaugati sosul de salsa. Amestecati bine si introduceti bolul la cuptorul cu microunde timp de doua minute (sau pana cand oul se gateste complet).


Citeste si despre:

Sufleu de ou cu mere Sufleu cu branza de vaci si biscuiti Diabet zaharat de tip 2 recent diagnosticat Esti predispus la diabet de tip 2? Alimentatia sanatoasa pentru bolnavii de diabet tip 2 Tratamentul si ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat de tip 2 Complicatiile asociate diabetului zaharat de tip 2 Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Viata persoanelor cu diabet zaharat de tip I Reteta Monica Tatoiu Diferentele dintre diabetul de tip 1 si diabetul de tip 2 Protectia cardiovasculara a pacientului cu diabet zaharat de tip 2 Tipuri de diabet Masurarea carbohidratilor la persoanele cu diabet zaharat non-insulino-dependent (DZ tip 2) Regim alimentar pentru diabetul de tip 2