Quinoa cu iaurt, struguri si seminte

Actualizat: 10 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Quinoa este o cereala care inlocuieste cu succes graul si alte grane care contin gluten.

Bogata in proteine, fier si calciu, este recomanda pacientilor cu intoleranta la gluten.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Spalati bine boabele de quinoa sub jet de apa rece.
  2. Separat, puneti apa la fiert intr-o oala, cu un praf de sare.
  3. Cand da in clocot, adaugati quinoa, dati focul mic si lasati sa fiarba incet circa 15-20 de minute.
  4. Scurgeti intr-o sita quinoa fiarta, apoi amestecati-o intr-un bol cu iaurtul grecesc.
  5. Presarati deasupra semintele de floarea soarelui si boabele de struguri.
  6. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Quinoa: beneficii nutritionale Inca un motiv pentru a consuma iaurt Quinoa, informatii utile si retete sanatoase Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare Cat de sanatoase sunt floricele de porumb? Probioticele 3 masti naturale de fata pentru un ten sanatos si stralucitor Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Cum va protejeaza probioticele sanatatea Laxative naturale Utilizari alternative pentru alimente obisnuite in dieta zilnica 3 cereale integrale pe care sa le consumati mai des in retete sanatoase Detoxifiere naturala de primavara Strugurii ne ajuta sa luptam impotriva hipertensiunii arteriale Beneficiile sucului de struguri pentru piele, par si sanatate
Cere sfatul medicului ×