Quinoa cu iaurt, struguri si seminte

Actualizat: 10 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Quinoa este o cereala care inlocuieste cu succes graul si alte grane care contin gluten.

Bogata in proteine, fier si calciu, este recomanda pacientilor cu intoleranta la gluten.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Spalati bine boabele de quinoa sub jet de apa rece.
  2. Separat, puneti apa la fiert intr-o oala, cu un praf de sare.
  3. Cand da in clocot, adaugati quinoa, dati focul mic si lasati sa fiarba incet circa 15-20 de minute.
  4. Scurgeti intr-o sita quinoa fiarta, apoi amestecati-o intr-un bol cu iaurtul grecesc.
  5. Presarati deasupra semintele de floarea soarelui si boabele de struguri.
  6. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Parfait cu quinoa si iaurt Pancakes cu quinoa si banane caramelizate Quinoa, informatii utile si retete sanatoase Quinoa: beneficii nutritionale Beneficiile sucului de struguri pentru piele, par si sanatate Salata de pui cu morcovi si struguri Briose cu tarate si iaurt Diminetile tale pot incepe fara durere de spate La ce varsta ar trebui sa incepi preventia ridurilor? Raspunsul dermatologilor te va surprinde Piure de vinete cu iaurt Cura de struguri Consumul de apa cu seminte de chia: beneficii pentru sanatate Sos de spanac cu iaurt si usturoi Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Supa de cartofi, fasole si iaurt Quinoa cu ciuperci si ceapa caramelizata