Musli de ovaz cu pere si struguri

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta de musli pentru micul dejun este un mod excelent de a incepe ziua. Ingredientele sale principale, perele si strugurii rosii, rareori produc reactii alergice.

In plus, strugurii din acest soi contin quercitina, un bioflavonoid care s-a dovedit eficient in prevenirea aparitiei urticariei.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius, imprastiati fulgii de ovaz pe fundul unei tavi de copt si coaceti-i timp de 10 minute, amestecand ocazional.
  2. Lasati-i apoi la racit pe un gratar si puneti-i la inmuiat in apa peste noapte.
  3. Dimineata, amestecati fulgii de ovaz cu hrisca expandata, merele uscate, scortisoara si zaharul brun.
  4. Impartiti preparatul in mai multe boluri de servit si adaugati fructele si laptele de orez.

Citeste si despre:

Musli cu mango si capsune Budinca de orez cu pere si scortisoara Noile batoane Nestle Musli. Cu tine peste tot Fursecuri de ovaz Cura de struguri Salata de pui cu morcovi si struguri Beneficiile sucului de struguri pentru piele, par si sanatate Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Informatii nutritionale despre pere Cocktail de portocale si pere Quinoa cu iaurt, struguri si seminte Fulgi de ovaz cu unt de arahide Burgeri de ovaz Strugurii si beneficiile lor: cea mai buna protectie anticancer din lume Ovazul, beneficii si retete sanatoase