Fulgi de ovaz cu unt de arahide

Actualizat: 12 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Un mic dejun excelent pentru persoanele care sufera de duodenita, fulgii de ovaz cu unt de arahide sunt intotdeauna usor de pregatit si foarte placut de savurat.

Reteta este adaptata pentru o singura portie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati fulgii de ovaz si apa intr-o oala mica si lasati-i sa dea in clocot.
  2. Reduceti focul si asteptati pana cand ovazul absoarbe 90% din lichid.
  3. Luati oala de pe aragaz si adaugati pudra proteica si esenta de vanilie.
  4. Transferati ovazul intr-un bol si intindeti deasupra untul de arahide si gemul.

Citeste si despre:

Untul de arahide Dieta celor 3 ore Ai grija la alune! Pot provoca alergii severe Cele mai importante beneficii ale uleiului de cocos Ovazul, beneficii si retete sanatoase Inlocuitori pentru unt Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 10 alimente care contin grasimi sanatoase Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS Dieta pentru ridicarea nivelului de energie si imbunatatirii starii de spirit Vitaminele esentiale femeilor, indiferent de varsta Fibrele si bolile diverticulare
Cere sfatul medicului ×