Fritatta (omleta) cu spanac

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 197 g
Colesterol: 286 mg
Proteine: 16 g
Fibre: 0 g


Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 400 grade. Intr-o cratita de teflon, la foc moderat, se caleste sunca, intr-o lingura de unt sau ulei de masline, timp de 1-2 minute.
  2. Se adauga spanacul si se lasa cam 4 minute, pana se inmoaie. Intre timp, intr-un bol, se bat bine ouale, cu sare si piper. Apoi se toarna peste sunca si spanac, in tigaie. Se lasa 2 minute la foc moderat.
  3. Se presara branza sau cascavalul deasupra si se mai lasa inca 12-15 minute pe gratarul din mijloc al cuptorului, pana se coc bine ouale (cand sunt gata, ouale vor fi pufoase).

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Omleta cu praz si branza Brie Omleta cu spaghete Tarta cu spanac Omleta cu spanac Penne cu spanac Sos de spanac cu iaurt si usturoi Frittata cu feta si spanac Jucator principal in digitalizarea sanatatii din Romania lanseaza noi functionalitati pentru un management medical complet Care este rolul ficatului in organism si ce afectiuni pot indica durerile Supa din carne de vita cu spanac Supa crema de spanac Chiftele de spanac Supa crema de spanac cu smantana Salata de capsuni cu spanac Supa de mazare si spanac Paste cu jambon si spanac