Fritatta (omleta) cu spanac

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 197 g
Colesterol: 286 mg
Proteine: 16 g
Fibre: 0 g


Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 400 grade. Intr-o cratita de teflon, la foc moderat, se caleste sunca, intr-o lingura de unt sau ulei de masline, timp de 1-2 minute.
  2. Se adauga spanacul si se lasa cam 4 minute, pana se inmoaie. Intre timp, intr-un bol, se bat bine ouale, cu sare si piper. Apoi se toarna peste sunca si spanac, in tigaie. Se lasa 2 minute la foc moderat.
  3. Se presara branza sau cascavalul deasupra si se mai lasa inca 12-15 minute pe gratarul din mijloc al cuptorului, pana se coc bine ouale (cand sunt gata, ouale vor fi pufoase).

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

10 idei de mic dejun care sfideaza senzatia de foame Cum iti revii dupa masa de Paste Beneficiile pentru sanatate ale spanacului 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta Sonoma Detoxifiere naturala de primavara 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Dieta pentru detoxifierea de primavara Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
Cere sfatul medicului ×