Lifting facial non-invaziv, alternativa interventiei chirurgicale

Actualizat: 23 Octombrie 2024
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Generalitati


Odata cu venirea primaverii, parca si noi, femeile, vrem sa inflorim. Si e normal, cand totul pare sa revina la viata, sa ne dorim sa aratam si sa ne simtim tinere indiferent de varsta din buletin.

Lifting-ul facial „fara bisturiu” este varianta pe care Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, vi-l recomanda ca fiind cel mai eficient, rapid si sigur tratament al momentului.

Despre cum obtinem lifting-ul facial noninvaziv, dar si despre oferta speciala de Pasti marca Skinmed Clinic, ne vorbeste Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Ca urmare a procesului natural de imbatranire, fata isi pierde volumul in general. Elasticitatea pielii se diminueaza, obrajii se inclina, zonele fetei, cum ar fi marginile ochilor si cearcanele, par chiar mai intunecate, colturile gurii coboara. Obrajii par scufundati din cauza pierderii de volum. Fata noastra isi pierde conturul tineresc si pare adesea mai obosita si mai in varsta decat ne simtim.
In timpul lifting-ului facial cu acid hialuronic (asa-numitul lifting lichid), cel pe care Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti ti-l propune ca alternativa sigura pentru liftingul chirurgical, obrajii supti sunt umpluti cu acid hialuronic si ridicati. in plus, tamplele scufundate, marginile cazute ale maxilarului sau barbia cazuta (barbia vrajitoarei) pot fi reumplute si remodelate. intreaga fata este remodelata din nou printr-un tratament extins tintit, cu acid hialuronic, iar contururile faciale, specifice tineretii, sunt restabilite, explica medicul dermatolog.

Cum obtii intinerirea permanenta a fetei fara pierderea expresivitatii?


Printr-un facelift fara interventie chirurgicala. „Spre deosebire de liftingul chirurgical, cu liftingul lichid cu acid hialuronic, va pastrati toate expresiile faciale. Cu Liquid Lift, ridurile se reduc si se inmoaie in mod natural. Faceliftul cu risc extrem de scazut cu acid hialuronic va ofera o intinerire holistica a fetei”
, precizeaza Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Sunt necesare mai multe tratamente pentru a obtine un rezultat optim al liftingului facial. Chiar si un lifting facial fara interventie chirurgicala ar trebui configurat cu atentie. Dupa primul tratament de lifting facial cu acid hialuronic, trebuie efectuate 2-3 tratamente suplimentare cu acid hialuronic la intervale de 2-6 saptamani. Ulterior, o reimprospatare cu acid hialuronic poate avea loc la interval de unul pana la doi ani, dupa cum este necesar.

Faptul ca acidul hialuronic se descompune in mod natural inseamna ca ceva trebuie corectat sau tratat din nou cu acid hialuronic la intervale mai lungi, dar fata nu va mai cadea asa cum a facut-o inainte de tratamentul cu acid hialuronic. Astfel, ridicarea fetei cu acid hialuronic ajuta la permanentizarea rezultatelor.”, adauga Dr. Amalia Anghel.

Intinerirea fetei prin construirea volumului si regenerarea pielii

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie in cadrul clinicii Skinmed, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti: „Pe langa cresterea volumului obrajilor cu acid hialuronic si ridicarea obrajilor cazuti / scufundati, precum si reajustarea barbiei cu acid hialuronic, acord o importanta deosebita intineririi pielii imbatranite si regenerarii acesteia pe cat posibil. Deoarece obrajii ridicati au nevoie si de o piele ferma, tonifiata, pentru a arata holistic mai tanara. Pielea imbatranita este slabita, uscata, are multe riduri mici, deoarece nu mai poate retine umezeala. Prin injectarea acidului hialuronic, pielea poate retine din nou umezeala, iar interactiunea cu colagenul si elastina confera pielii mai multa elasticitate. Introducerea speciala a acidului hialuronic cu canula tocita pe o suprafata mai mare in stratul de piele corect poate reactiva reinnoirea celulara, asa-numita sinteza de colagen a pielii.  In primele cateva saptamani dupa tratament, rezultatul reimprospatarii si strangerii pielii se imbunatateste si mai mult, deoarece acidul hialuronic introdus „leaga” din ce in ce mai multa apa. Astfel, pielea dvs. se poate regenera cu tratamente cu acid hialuronic si poate arata tanara si proaspata pentru o lunga perioada de timp.

Facelift fara interventie chirurgicala, fara repaos si durere

Tratamentul ridurilor si liftingul facial cu acid hialuronic prezinta un risc extrem de scazut in ceea ce priveste posibilele efecte secundare.

Dr. Amalia Anghel: „Introdus cu un ac special (acul PIX'L), cu o canula mai exact, acidul hialuronic se instaleaza in stratul corespunzator, fara durere.
Aceasta canula minim invaziva separa fibrele tesutului in timpul unui lifting facial, in loc sa le strapunga ca acul conventional ascutit. Acul Pix'L are un varf rotunjit si astfel aluneca usor de-a lungul conexiunilor din fibra naturala. Vasele de sange si alte structuri sensibile sunt astfel deplasate si nu perforate. Acest lucru minimizeaza durerea unui tratament de lifting facial fara interventie chirurgicala, iar riscul de efecte secundare din injectii, cum ar fi umflaturi si vanatai, este extrem de redus.
Flexibilitatea canulelor permite, de asemenea, o ghidare foarte precisa, astfel incat pot fi obtinute rezultate optime. Cu aceasta procedura revolutionara, majoritatea pacientilor se simte „in standarde” din nou la scurt timp dupa tratament.”

Dupa tratamentul cu injectii cu acid hialuronic

Unele reactii generale legate de injectie (efecte secundare), cum ar fi roseata usoara, umflaturi, sensibilitate si / sau mancarime pot aparea in zona de tratament dupa tratamentul umplerii ridurilor cu acid hialuronic https://www.skin-med.ro/acid-hialuronic-pentru-buze-si-riduri/. Aceste efecte secundare sunt, in general, descrise ca usoare pana la moderate si, de obicei, dispar de la sine la una sau doua zile dupa injectarea ridurilor.
Desigur, exista intotdeauna riscul unei vanatai (hematom) atunci cand se injecteaza acid hialuronic, deoarece procedura minim invaziva cu un ac poate rani intotdeauna un vas mic. Cu toate acestea, atunci cand se trateaza cu canula speciala, riscul de hematom este extrem de scazut.

La ce ar trebui sa aveti grija dupa procedura?

Dr. Amalia Anghel: „Aproximativ 6 ore dupa injectarea ridurilor, nu trebuie sa atingeti in mod inutil zonele tratate ale fetei. Ulterior, este posibil un machiaj usor, dar si o spalare usoara cu sapun, fara probleme. Pana cand inrosirea initiala a pielii si umflarea cauzata de tratamentul ridurilor cu acid hialuronic s-au calmat, ar trebui sa evitati caldura extrema, cum ar fi solarul, plajele si sauna sau frigul extrem.
Impingerea independenta sau verificarea acidului hialuronic injectat trebuie evitata. Chiar si la scurt timp dupa tratamentul ridurilor, o presiune inutila asupra zonelor injectate poate duce la un hematom sau chiar la o inflamatie cauzata de pacientul insusi
”.

Cu All Face LIFT NECHIRURGICAL,
tineretea persista pana la adanci batraneti!


Putem uita de riduri si de semnele batranetii cu cele mai sigure si eficiente tehnici si substante de injectare!

Putem intineri primavara aceasta, profitand de reducerile extraordinare pentru injectarile cu acid hialuronic si botox, care se regasesc in Oferta valabila pana de Paste!

2000 lei discount pentru toate cele 3 etaje faciale! Acum putem intoarce timpul cu 10 – 15 ani! Mai multe detalii pe: https://www.skin-med.ro/oferte-speciale/

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Pasi de urmat dupa o interventie chirurgicala Tratamentul chirurgical al distrofiei musculare Chirurgia leziunilor de ligament incrucisat anterior - recomandari de exercitii fizice Chirurgia cu laser pentru tulburarile de vedere Durerile de spate - terapii alternative Imunitatea copiilor, provocarea parintilor. Cum facem fata acestei provocari? Terapii alternative pentru cancerul de colon Ce trebuie sa stiti inainte de efectuarea unei interventii estetice Reducerea dioptriilor (chirurgia refractiva) Lentilele de contact - alternativa pentru ochelari Proceduri cosmetice: tratamentul pielii imbatranite