Crap cu sos de rosii si ardei

Actualizat: 20 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Crapul gatit la cuptor cu sos de rosii si ardei este un preparat recomandat in dieta pacientilor bolnavi de ciroza hepatica:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Taie pestele in bucati mai mici. Amesteca putin ulei cu apa intr-o tigaie si inabusa ceapa, ardeii, usturoiul si rosiile decojite si tocate marunt, pana cand ceapa si ardeii se inmoaie. Adauga bucatile de peste si lasa-le sa se perpeleasca in sos, cateva minute. Adauga jumatate de legatura de patrunjel tocat, asezoneaza totul cu sare si rozmarin si muta pestele si sosul intr-o tava, pe care o acoperi cu folie de aluminiu. Baga tava in cuptorul incins, timp de 25-30 de minute. La sfarsit, presara pe deasupra preparatului restul de patrunjel, tocat foarte marunt.


Citeste si despre:

Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Alimentatia sanatoasa Afectiuni comune ale picioarelor Este sau nu periculos cuptorul cu microunde? Pericolele la care ne expunem cand incalzim mancare la cuptorul cu microunde Cum sa va pregatiti pielea pentru iarna 5 motive de a include cartofii in dieta Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Adevarul despre popcorn Ingrijirea buzelor uscate Cum apar buzele crapate si cum le puteti ingriji 11 gustari cu continut redus de carbohidrati Dermatita atopica la adulti Trucuri pentru evitarea buzelor crapate Ingrijirea pielii in sezonul rece
Cere sfatul medicului ×