Napolact BIO. Gustul naturii pure

Publicat: 15 Iunie 2015

Undeva in inima Ardealului, departe de agitatia urbana, poluare si stres, o serie de ferme atent selectionate de Napolact au grija sa colecteze lapte de cea mai buna calitate. Noua gama Napolact BIO vine in intampinarea celor care vor sa ia cele mai bune decizii pentru sanatatea lor si a celor dragi. Lapte, iaurt, sana sau chefir, produsele Napolact din gama BIO provin din lapte ecologic pur din inima Ardealului,un lapte care isi pastreaza toate calitatile daruite de natura.

In special in contextul in care organismul nostru este supus zilnic unui ritm de viata agitat, trebuie sa acordam o mai mare importanta alegerilor alimentare, avem nevoie de certitudinea unor produse sanatoase.

Cele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate in zone ferite de orice sursa de poluare respectand normele legslatiei in vigoare, astfel incat aerul, apa, solul sa fie nealterate. Certificarile obtinute atesta faptul ca laptele ecologic provine de la animale crescute in conditii naturale, hranite si ele la randul lor cu mancare bio. Nici vorba de aditivi, antibiotice sau alte substante chimice.

“Napolact este un brand care descrie cel mai bine valorile si stilul de viata din Ardeal, iar preocuparea noastra constanta este sa cream produse care raspund nevoilor consumatorului contemporan. Interesul in crestere al romanilor pentru produsele ecologice si preocuparea Napolact pentru inovatie au stat la baza extinderii portofoliului cu o gama de produse BIO”, a declarat Razvan Orbulescu,Director Marketing Friesland Campina.

Napolact invita consumatorii sa faca o alegere BIO, sa savureze gustul bogat al laptelui ecologic in variantele: Lapte 1,5% gr si 3,8% gr, Iaurt natural 3,8%gr, Iaurt de baut 2,8%gr, Sana 3,5%gr, Kefir 3,5%gr.


Citeste si despre:

12 comportamente ciudate ale corpului si explicatiile lor Rolul lavandei asupra organismului Produse cosmetice bio versus produse cosmetice sintetice Avantajele unui stil de viata sanatos: alimente bio, suplimente nutritive bio si produse bio fara gluten Produsele BIO incetinesc degradarea pielii, hranind-o in profunzime cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate Restabilim parul fara substante chimice si siliconi: la ce produs ar trebui sa se acorde atentie? Rezultate obtinute in urma tratamentului cu PRP si aerocrioterapie la un pacient cu condropatie Imunoterapia este o optiune de tratament? vorbim cu Dr. Dragos Median, medic primar Oncologie despre cancerul reproductiv feminin Informatii utile despre alimentele bio, suplimente nutritive si produse bio fara gluten Alterarea gustului Sangerarea uterina de natura functionala Produse bio: de ce sa le alegem Te doare spatele? Scapa de dureri cu ajutorul remediilor din natura