Gel dermatologic pentru igiena initma

Publicat: 30 Noiembrie 2009

In luna decembrie a acestui an Sebamed va lansa pe piata un nou produs dedicat femeilor. Gel dermatologic pentru igiena intima pH6.8 - Menopauza a fost creat special pentru a pastra echilibrul fiziologic al ecosistemului mucoasei genitale, avand efect calmant, regenerativ si de hidratare. Produsul este testat ginecologic si nu contine parabeni, coloranti, sapun sau alcali.

In anul 2004 Sebamed a lansat primul Gel dermatologic pentru igiena intima feminina cu pH3.8 din Romania. Acum lansam cel de-al doilea produs din aceasta gama, unic pe piata dermocosmeticelor din Romania, special creat cu pH6.8, optim zonei genitale in perioada de menopauza. - a declarat Constantin Costescu, directorul general al companiei.

Sebamed este nr. 1 mondial in ingrijirea medicala a pielii cu produse caracterizate prin pH5.5, specific pielii sanatoase. Produsele Sebamed sunt disponibile in farmacii.


Citeste si despre:

Emolium Gel-crema pentru spalare 6 reguli importante pentru igiena intima a femeilor Lactacyd, brandul numarul 1 in lume destinat igienei intime, a lansat un nou produs in gama Pharma – Lactacyd Antifungal 6 obiecte pe care sa nu le tii niciodata in baie Mituri frecvente asociate depresiei Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Prima ta solutie in diabet! Normele de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor Tu stii sa te speli corect pe dinti? Reguli esentiale pentru o igiena orala sanatoasa Igiena intima: ghid pentru femei Sapun de corp lichid, gel de dus sau sapun solid. Care este solutia potrivita? Cum se face corect igiena intima