Dezlantuie potentialul creativ din tine!

Publicat: 29 Octombrie 2008
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

22-23 noiembrie 2008 si 13-14 decembrie 2008– TEHNICI PUTERNICE DE DEZVOLTARE A CREATIVITATII

4 zile de energie creativa intr-un workshop unic care te ajuta sa obtii cele mai inovative solutii pentru schimbari mari si mici.

Daca esti in stare sa vezi solutia unei probleme repede si precis, folosindu-ti abilitatile de expert si cunostintele tehnice, s-ar putea sa ai nevoie de ajutor.

Asteapta un minut ! Aceasta nu are nici un sens, nu-i asa ?
OK, de ce gasirea rapida a unei solutii necesita ajutor ?
Pentru ca abilitatile tale s-ar putea sa te tina intr-un tipar de comportament confortabil si predictibil care sa te opreasca sa-ti folosesti intregul potential creativ. La acest workshop de creativitate vei descoperi nu numai cum poti sa-ti cresti optiunile tale creative ci sa si permiti solutiilor inovative sa se dezvolte, sa capete forma, in folosul tau si al celor din jurul tau.

Acest workshop se adreseaza managerilor care doresc sa dezvolte noi cai pentru a-si inspira echipa si a genera o cultura organizationala creativa, directorilor de departamente de creatie si publicitate, marketing, vanzari, precum si persoanelor particulare care isi doresc sa-si imbunatateasca perspectivele carierei devenind mai creative si mai increzatoare in fortele proprii.

Istvan Csibi si Mihaela Popa, trainerii acestui workshop, te pot ajuta:
- Sa dai drumul instinctului creator si sa-ti dezvolti imaginatia
- Sa invingi blocajele creative si frica de esec
- Sa dezvolti obisnuinta de a folosi zilnic exercitiile de creativitate
- Sa-ti gasesti timpul, permisiunea si puterea de a-ti pastra vie imaginatia

Indiferent de ceea ce vrei sa faci, pornind de la scrisori creative, dezvoltarea de produse noi si pana la o viata mult mai amuzanta, workshopul de creativitate iti va arata cum sa o faci.

Pentru mai multe detalii acceseaza : www.clcenter.ro


Citeste si despre:

Ce factori va pot afecta simtul mirosului Cat timp sta alcoolul in sange si care sunt efectele excesului de alcool Astmul bronsic, cea mai frecventa boala cronica la copiii din tarile industrializate Ce este coeficientul de inteligenta (IQ) si cum se masoara? Circumcizia la nou nascut - ablatia preputului Alergia poate aparea la orice varsta. Iata cei mai frecventi alergeni dm sprijina femeile din Romania menoTEST, evaluarea personala pentru menopauza Cum te poate ajuta hipnoza? Cum sa iertam? Esentialul despre dializa peritoneala Psihoterapia atacurilor de panica Alergiile la produsele cosmetice Stima de sine si activitatea noastra sexuala Anhedonia - incapacitatea de a simti placere