Conceptul Keine Touch de la Vel Pitar - fii prima persoana care atinge painea!

Actualizat: 20 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ne dorim ca orice produs pe care il achizitionam, cu atat mai mult painea, sa nu fi fost atins inaintea noastra de nici o fiinta, iar conceptul revolutionar Keine Touch de la Vel Pitar garanteaza acest lucru. Cum este posibil ca intreg procesul de fabricare a painii sa fie controlat 100%, astfel incat la deschiderea ambalajului sa fim prima persoana care atinge painea?

Vorbim despre cea mai moderna tehnologie care a impus un nou standard in panificatie, prin intermediul careia productia si ambalarea sunt realizate cu instalatii complet automate, in conditii de igiena perfecta. Pornind de la selectarea tipurilor de faina superioara si continuand cu framantarea, dospirea, coacerea, racirea si ambalarea, procesul este controlat in intregime de calculator. Painea rezultata, toast sau speciala, este ambalata in pungi inchise ermetic, intr-un mediu complet igienic, oferind garantia ca primul care atinge produsul este doar consumatorul final.

vel pitarPotrivit specialistilor de la Vel Pitar, tehnologia Keine Touch presupune ca ingredientele sa fie introduse in cuva mixerului, pe rand, cantarite si dozate automat. Dupa procesele de premixare si mixare aluatul este descarcat, tot automat, in masina de divizat.
vel pitar
Coacerea se face de asemenea, pe o linie tehnologica complet automatizata, in cuptorul tip tunel continuu, cu abur foarte putin. La iesirea din cuptor, produsele se scot din forme cu ajutorul unui extractor, intra pe spira de preracire, apoi intra in spira de racire, unde se racesc pana la temperatura ce permite ambalarea produselor. La iesirea din spira de racire, produsele sunt preluate de benzi si transportate catre masina de feliat. Ambalarea produselor se face de asemenea, in asa numita „camera alba”, in conditii de igiena stricte.

Ultima etapa controlata si de aceasta data prin tehnologia Keine Touch este ambalarea produselor, care se face automat in folie, iar inchiderea cu clips si ambalarea in cutii de carton se face de asemenea, de catre instalatii automatizate, asistate pe calculator.


Citeste si despre:

Activitatea sexuala si supraponderabilitatea Alimentatia in timpul sarcinii Cum sa scapati definitiv de sindromul de lene Anorexia nervoasa Conceptiile MITH despre dragoste Poti avea un nivel periculos de grasime in corp, fara sa fii obez? Alimentatia sanatoasa, sportul si relaxarea imbunatatesc viata sexuala! Enterolactis Duo: Partenerul Ideal pentru un tranzit Intestinal regulat Ce este testosteronul si care sunt rolurile acestuia in organism? Sexul: care e problema? Traind si iubind cu un libido scazut Totul despre testele de sarcina 10 afectiuni sexuale neobisnuite Prezervativele Dieta macrobiotica Mituri despre gripa