Cel mai mare centru privat de dializa din Europa a fost inagurat in Bucuresti

Publicat: 31 Octombrie 2008

Cel mai mare centru privat de dializa din Europa, cu o capacitate de 420 de pacienti, a fost inaugurat in Bucuresti, dupa o investitie totala de 1,3 milioane de euro, a anuntat, joi, Fresenius NephroCare Romania.

Centrul de dializa este dotat cu 67 de aparate de dializa, dintre care 10 de ultima generatie, lansate in mai 2008, si cu echipamente de distributie a fluidelor folosite in premiera in Romania. Echipa medicala este formata din 12 medici, 64 de asistenti medicali si un psiholog.

Clinica, situata pe strada Jiului, este al doilea centru Fresenius din Bucuresti si asigura tratamentul a 32% din pacientii hemodializati din Capitala.

In Romania exista 7.700 de pacienti care sufera de afectiuni ale rinichilor si necesita dializa. La nivel mondial, insuficienta renala cronica afecteaza peste 2.150.000 de pacienti.

Fresenius NephroCare Romania este lider pe piata serviciilor private de dializa din Romania, cu o cifra de afaceri de 26,6 milioane de lei. Fresenius MedicalCare este lider mondial in produse si servicii de dializa, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu si peste 2.300 de clinici private deschise in America de Nord, America Latina, Europa si zona Asia-Pacific.


Citeste si despre:

Cele mai mari pericole ale verii pentru sanatatea pielii Alimentele cu cel mai mare continut de vitamina C Cum puteti evita cele mai mari pericole pentru sanatate Cele mai grave greseli comise de parintii divortati Cele mai bune modalitati prin care densitatea osoasa poate fi crescuta Rezultate obtinute in urma tratamentului cu PRP si aerocrioterapie la un pacient cu condropatie Solutii naturale pentru hipotiroidism Beneficiile tratamentului cu plasma bogata in trombocite si aerocrioterapie 8 cele mai periculoase boli din istoria omenirii Cele mai sanatoase alimente din bucataria chinezeasca Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume Cel mai folosit ingredient din bucatarie, de ajutor in diverse afectiuni Nutrientii care lipsesc cel mai adesea din corp