Macaroane cu somon si marar
Actualizat: 30 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acizi grasi esentiali din carnea de somon aduc beneficii importante in controlul afectiunilor hepatice.
Macaroanele pot fi consumate in siguranta de catre persoanele care sufera de hepatita, iar mararul adauga o aroma deosebita acestui preparat satios si sanatos.
Ingrediente
- 170 grame macaroane (de orice tip)
- 2 linguri zeama de lamaie
- 300 grame somon fara piele
- 375 ml lapte condensat (degresat)
- 2 catei de usturoi pisati
- 40 grame spanac tanar
- 4 cepe verzi, taiate fin
- 2 linguri marar proaspat, maruntit
Mod de preparare
- Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
- Scurgeti apa si transferati-le la loc in oala.
- Intre timp, ungeti somonul cu zeama de lamaie, incigeti o tigaie antiaderenta si prajiti pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
- Transferati carnea pe o farfurie si folositi o furculita pentru a desprinde carnea de oase.
- Adaugati laptele condensat si usturoiul in tigaie si amestecati acest mix pe foc mic.
- Adaugati macaroanele si lasati-le sa absoarba bine sosul.
- Turnati peste spanacul, ceapa, mararul si somonul.
- Mai lasati preparatul pe foc 2-3 minute, pana cand toate ingredientele se combina perfect.
- Serviti imediat.