Diabetul de tip 2 invins cu ajutorul plantelor

Actualizat: 10 Ianuarie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Stiati ca 1 din 10 adulti sufera de diabet de tip 2 sau este in faza de pre-diabet? Or, diabetul, in toate formele sale, este un adevarat ucigas tacut: Evolueaza rapid, fara nici un simptom evident, ajungand in faze avansate sa isi arate oribila fata, afectand inima, vasele de sange, vederea. In acest articol, vom vedea eficienta uluitoare a unor plante in fata diabetului de tip 2, in faze incipiente sau chiar mai avansate. In plus, vom cunoaste un produs natural revolutionar, care isi incepe actiunea de la nivel celular, ajutand deja mii de diabetici.

CE ESTE PREDIABETUL?

Mai este numit si diabet in faza incipienta si principalul sau semn este valoarea ridicata a glicemiei matinale (pe nemancate), care este cuprinsa intre 110-125mg/dl. Si o valoare a glicemiei de 140-199 mg/dl la 2 ore, dupa masa, este semn de prediabet. Acesta nu da simptome, dar arata un risc enorm de diabet de tip 2, cu cortegiul sau de probleme si riscuri.

CE ESTE DIABETUL DE TIP 2?

Este o afectiune care influenteaza felul in care organismul metabolizeaza zaharul, aparand doua deficiente:

1. Pancreasul nu produce suficienta insulina, care sa scada glicemia (nivelul zaharului din sange)

2. Celulele organismului raspund insuficient la eliberarea de insulina, absorbind prea putin zahar.

Daca debuteaza doar cu stari de oboseala si sete, diabetul de tip 2 creeaza in timp probleme tot mai grave:
·         probleme oculare grave (retinopatie)
·         insuficienta renala
·         infarct, accident vascular
·         neuropatie – deteriorare nervilor
·         cangrenarea membrelor
 
CUM ACTIONEAZA PLANTELE IN DIABET

Cel mai cunoscut efect al plantelor este acela de scadere directa a glicemiei, avand o actiune insulin-like, cum ar fi cea a extractului de maslin sau de anghinare. Cercetari recente au aratat insa ca plantele pot face mult mai mult, crescand – de exemplu – receptivitatea celulelor la insulina sau scazand apetitul pacientului pentru dulciuri. Exista si solutii foarte avansate, care actioneaza pornind de la nivelul ADN-ului nostru si intinerind celulele din tesuturile afectate de diabet. Acesta este cazul extractelor vegetale care actioneaza la nivelul terminatiilor cromozomiale, numite telomeri. Aceste extracte le gasim in compozitia produsului despre care vom vorbi in continuare:

CE ESTE TELOM-R DIAB

Este un supliment alimentar compus din 8 plante medicinale ce actioneaza simultan pe mai multe cai in lupta cu diabetul. Astfel, TELOM-R DIAB scade rezistenta la insulina a organismului, permitand celulelor sa beneficieze de un nivel cat mai echilibrat de glucoza. Sprijina functia de secretia endocrina a pancreasului si reduce nivelul zaharului din sange. Nu in ultimul rand, ajuta la regenerarea tesuturilor afectate de diabet, avand ingrediente ce activeaza productia de telomeraza si stopeaza scurtarea telomerilor ce protejeaza integritatea ADN-ului.

Studiu de caz 1
Pacienta de 42 de ani, usor sub-ponderala, diagnosticata cu diabet de tip 2, glicemia sa variind intre 160 si 200. Medicatia antidiabetica standard ii produce intoleranta digestiva, steatoza hepatica gradul 2, intrerupand tratamentul cu mai multe medicamente de acest tip. incepe cura cu TELOM-R DIAB, din care ia cate 1 capsula dimineata, la pranz si seara, in conditiile unui regim normal, din care au fost scoase doar dulciurile concentrate, inclusiv bauturile. Dupa 10 zile de cura, glicemia matinala ajunge la valoarea de 90, pentru ca dupa alte 14 zile sa ajunga la valoarea 79, moment in care pacienta ia doar 1 capsula de TELOM-R DIAB la pranz si 1 seara. Dupa 2 luni de administrare, glicemia fluctueaza foarte putin in jurul valorii de 90, in timp ce colesterolul total scade de la 254 la 211.
in prezent, pacienta tine anual 3 cure, a cate 3 luni fiecare, cu TELOM-R DIAB, din care ia 1 capsula dimineata si 1 seara. Are un regim normal, doar dulciuri consuma o singura data pe saptamana, in cantitati moderate, glicemia fiind in parametri normali.

Studiu de caz 2
Pacient de 49 de ani cu obezitate de gradul I spre II, prezinta o glicemie fluctuanta, cu valori intre 180 si 230, hemoglobina glicata variind in jurul valorii 7. De asemenea, acuza stari de oboseala puternica, depresie, manifestata mai ales dimineata dupa trezire si seara. A urmat vreme de 2 ani terapie chimica anti-diabetica, cu rezultate bune la inceput, dar boala a evoluat, aparand si probleme hepatice. Urmeaza cura cu TELOM-R DIAB, din care ia 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, iar in prima luna glicemia ajunge la 140, fiind destul de stabila.
Din pacate, in luna a doua de cura, valorile glicemiei cresc, necesitand un aport suplimentar de hipoglicemiante naturale, sub forma produsului DVR-GLICEMO, din care ia cate 2 capsule dimineata, la pranz si seara. La aceste doze, glicemia ajunge la valori cuprinse intre 90 si 100, fiind relativ stabila.
Pacientul urmeaza mai multe sedinte de psihoterapie, pentru a scapa de dependenta de dulciuri si hrana in exces, reusind astfel sa tina pentru prima oara o dieta cu aport redus de dulciuri concentrate, amidon si grasimi saturate. La un an si jumatate, pacientul face cure regulate cu TELOM-R DIAB si DVR-GLICEMO, a cate 3 luni, urmate de 2-3 saptamani de pauza. Glicemia variaza in jurul valorii 100, iar hemoglobina glicata nu depaseste 5,5. Starile de oboseala si depresie au disparut, pacientul fiind energic si cu tonus psihic ridicat.

TELOM-R DIAB este un supliment alimentar pe baza de plante medicinale ce poate fi achizitionat direct de la producator, accesand site-ul, sau sunand la numarul de telefon 0736270998. De asemenea, TELOM-R DIAB este disponibil si in farmaciile si magazinele naturiste din Romania.
Nu te lasa invins de diabet!

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Masurarea carbohidratilor la femeile cu diabet zaharat gestational Consumul de alcool si diabetul zaharat Masurarea carbohidratilor la persoanele cu diabet zaharat insulino-dependent (DZ tip 1) Masurarea carbohidratilor la persoanele cu diabet zaharat non-insulino-dependent (DZ tip 2) Diabet zaharat - informatii generale Toxina Botulinica – mai mult decat estetica: utilizari medicale in migrene, transpiratie excesiva si contracturi musculare Tratamente naturiste in diabetul zaharat Diabetul zaharat tip 1 (insulino-dependent) Metode de ingrijire a membrelor inferioare la persoanele cu diabet zaharat Diabetul zaharat non-insulino-dependent (DZ de tip II) la copii Afectiuni dermatologice frecvente si legatura lor cu diabetul zaharat