Urda dulce cu fructe de padure

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest desert sigur pentru consum in boala celiaca (intoleranta la gluten) nu este doar gustos, ci si benefic sanatatii.

Urda furnizeaza proteine de calitate si calciu pentru oase puternice, pe cand fructele de padure abunda in antioxidanti si completeaza necesarul zilnic de fibre.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati, intr-un bol mic, urda cu laptele, zaharul si vanilia.
  2. Separat, incalziti fructele de padure la cuptorul cu microunde timp de 1 minut si turnatile peste compozitia cu urda (cu tot cu zeama).
  3. Amestecati si savurati imediat desertul.

Citeste si despre:

6 moduri delicioase de a va bucura de fructele de padure proaspete Fructe goji Fructele goji – beneficii si efecte secundare 5 retete de deserturi congelate si sarace in calorii Alimentatie pentru o viata lunga Alimente care imbunatatesc nivelul de concentrare Efectele merisorului in prevenirea si tratarea infectiilor urinare la femei Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Nutritia pe timpul verii Dieta o2 Coacazele: beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare Beneficiile fructelor si legumelor de vara Cele mai sanatoase fructe sarace in carbohidrati Ne imbolnavesc sucurile de fructe? Afla care sunt cele mai sanatoase variante