Spuma de banane si capsune

Actualizat: 08 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest desert usor si indragit de copii si adulti deopotriva poate fi consumat in siguranta de persoanele diagnosticate cu dislipidemie, intrucat contine mai putin de un gram de grasimi in fiecare portie consumata.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti capsunele, bananele si zaharul in recipientul blenderului.
  2. Procesati-le la viteza redusa, pana se transforma intr-un piure fin.
  3. Transferati apoi pasta obtinuta intr-un bol racit in prealabil (din metal, in mod ideal).
  4. Adaugati peste fructe iaurtul si frisca bine batuta si amestecati cu o spatula, incorporand cele doua ingrediente treptat.
  5. Turnati spuma de banane si capsune in 5 recipiente mici si introduceti-le la congelator timp de 4 ore.
  6. Lasati-le in frigider inca o ora inainte de servire (pana cand se decongeleaza).

Citeste si despre:

Smoothie cu banane, afine si capsune Musli cu mango si capsune Smoothie cu lapte de soia, banane si capsune Piure de banane si biscuiti Dieta cu banane Parfait de banane si mango Pancakes cu quinoa si banane caramelizate Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Cocktail de banane si piersici Smoothie cu capsune 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara Chec cu banane Salata de grepfruit cu banane Orez cu lapte, banane si nectar de agave Minune intr-un bol: salata de fructe