Inghetata de ciocolata cu lapte de cocos

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Inghetata de ciocolata cu lapte de nuca de cocos este o reteta prietenoasa cu ficatul si recomandata in dietele pentru bolnavii diagnosticati cu ciroza hepatica.

Este si exemplul cel mai bun ca o boala de ficat nu tine pacientii departe de deserturi!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Adauga toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le la viteza mare, timp de 2 minute.
  2. Gusta amestecul obtinut, pentru a vedea daca mai are nevoie de zahar sau vanilie, apoi toarna-l intr-un recipient de plastic si baga-l la congelator, timp de cel putin 4-6 ore.
  3. Daca inghetata este prea tare, las-o 20 de minute la temperatura camerei si vei obtine un desert mai cremos, usor de modelat.

Citeste si despre:

Milkshake cu ciocolata Inghetata de piersici Anidor - clipe de ciocolata Nutrientii din diferite tipuri de lapte Fursecuri cu ciocolata si cocos fara coacere Uleiul de cocos, o optiune sanatoasa pentru gatit Budinca de ciocolata Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Dieta cu ciocolata Fursecuri cu cocos fara coacere Placinta cu fulgi de cocos Adevarul despre ciocolata Zaharul din nuca de cocos si efectele acestuia asupra organismului Uleiul de cocos - beneficii si riscuri Cele mai importante beneficii ale uleiului de cocos