Fursecuri de ovaz

Actualizat: 06 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ovazul este o cereala cu excelente proprietati de reglare a tractului digestiv.

De aceea, poate ajuta la tratarea si prevenirea constipatiei, indiferent de forma in care este consumat. Introduceti ovazul intr-o reteta delicioasa de fursecuri si veti sesiza imediat diferenta!

Ingrediente:

Mod de preparare:


Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si tapetati o tava de copt cu hartie de pergament. Intr-un bol mic, amestecati faina, praful de copt, sarea si feniculul. Topiti untul intr-o oala mica si incorporati fulgii de ovaz, amestecand bine.


Intr-un alt bol mare, bateti ouale cu zaharul pana obtineti consistenta unei glazuri cremoase, apoi incorporati compozitia din faina si adaugati ovazul. Amestecati bine aluatul si turnati cate o lingura din acesta in tava tapetata. Coaceti fursecurile 8-10 minute, pana devin aurii.


Citeste si despre:

Fursecuri cu cocos fara coacere Fursecuri cu cereale, prune si mere Fursecuri cu ciocolata si cocos fara coacere Burgeri de ovaz Reteta Monica Tatoiu Fulgi de ovaz cu unt de arahide Musli de ovaz cu pere si struguri Jucator principal in digitalizarea sanatatii din Romania lanseaza noi functionalitati pentru un management medical complet Care este rolul ficatului in organism si ce afectiuni pot indica durerile Ovazul, beneficii si retete sanatoase Supa rece de ananas Supa de mazare si spanac Obezitatea: tratament fara reteta ! Chiftele de spanac Sufleu de oua rapid Strudel cu branza de vaci