Fursecuri cu ciocolata si cocos fara coacere

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Persoanele care sufera de duodenita se pot bucura de un desert usor, care contine maximum 150 kcal intr-o portie si nu afecteaza buna functionare a sistemului digestiv.

Un alt avantaj al retetei este usurinta prepararii si faptul ca fursecurile nu necesita coacere.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati, intr-un bol mediu, fulgii de ovaz, nuca de cocos si pudra de cacao.
  2. Topiti untul intr-o tigaie medie, apoi adaugati laptele, zaharul si vanilia.
  3. Asteptati pana cand sosul da in clocot si lasati-l pe foc inca doua minute.
  4. Luati tigaia de pe aragaz si turnati sosul obtinut peste ingredientele uscate.
  5. Amestecati cu o spatula, pana se formeaza un aluat tare.
  6. Tapetati un platou cu hartie de pergament, formati in palme fursecurile, asezati-le uniform pe platou si introduceti-le la frigider cel putin 1-2 ore.


Citeste si despre:

Fursecuri cu cocos fara coacere Macaroane cu branza, fara coacere Fursecuri de ovaz Fursecuri cu cereale, prune si mere Inghetata de ciocolata cu lapte de cocos Anidor - clipe de ciocolata Dieta cu ciocolata O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Adevarul despre ciocolata Milkshake cu ciocolata Convulsiile si ciocolata Este ciocolata benefica pentru sanatate? Uleiul de cocos - beneficii si riscuri Lucruri mai putin cunoscute despre ciocolata Budinca de ciocolata