Clatite cu capsuni

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:
Calorii: 315 g
Colesterol: 208 mg
Carbohidrati: 22 g
Proteine: 10 mg
Fibre: 2 g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun intr-un castron galbenusurile si smantana. Peste ele se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca usor pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Se adauga apoi laptele. Intr-un castron separat se amesteca albusurile de ou pana se intaresc, cu un mixer sau un tel. Incorporati cu grija albusurile in compozitie. Incalziti o tigaie sau o tava pe care ati uns-o in prealabil cu putin unt. Lasati la incins cel putin un minut. Cu ajutorul unei linguri mari turnati aluatul in tigaie si lasati clatita sa se coaca, aproximativ 2 minute. Intoarceti clatita pe cealalta parte si lasati-o sa se coaca inca 1-2 minute dupa caz, pana se coace. Repetati pana se termina aluatul.
  3. Umpleti apoi clatitele cu capsuni.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Beneficiile consumului de capsuni Salata de capsuni cu spanac Motive pentru care este recomandat sa consumati capsuni De ce este recomandat sa consumati capsuni Clatite cu lapte de migdale si afine Clatite aromate cu urda Limonada cu capsuni O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Mousse de lamaie cu capsuni Clatite de cartofi cu parmezan Mamaliguta cu branza si smantana Cartofi copti cu dressing de smantana Capsunile: surse naturale de antioxidanti Dovlecei cu smantana Gris cu lapte si scortisoara