Briose cu dovleac

Actualizat: 09 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In duodenita, aportul glucidic trebuie sa fie asigurat prin dulciuri si preparate fainoase.

Dovleacul completeaza aportul de vitamine si minerale de care organismul poate fi privat din pricina digestiei dificile.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius.
  2. Amestecati faina, zaharul, praful de copt si sarea.
  3. Turnati ingredientele in bolul mixerului si adaugati untul.
  4. Procesati 30 de secunde, apoi adaugati laptele, uleiul, vanilia si 3 oua.
  5. Procesati pana cand obtineti o compozitie omogena.
  6. Adaugati in compozitie al patrulea ou batut, dovleacul, scortisoara si fulgii de ciocolata.
  7. Turnati aluatul in formele pentru briose si coaceti timp de 18 minute.

Citeste si despre:

Briose cu branza si ceapa Briose cu tarate si iaurt Placinta cu dovleac Dovleacul, beneficii si retete sanatoase Supa crema de dovleac Semintele de dovleac, un adevarat elixir pentru sanatate! Briose cu ghimbir Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete De ce este bine sa consumi seminte de dovleac. 8 beneficii miraculoase Crostini cu dovleac Briose cu nuci si rubarba Smoothie cu banane si dovleac Papanasi de dovleac cu salvie Prajitura cu dovleac si stafide Supa de toamna cu dovleac