Briose cu dovleac

Actualizat: 09 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In duodenita, aportul glucidic trebuie sa fie asigurat prin dulciuri si preparate fainoase.

Dovleacul completeaza aportul de vitamine si minerale de care organismul poate fi privat din pricina digestiei dificile.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius.
  2. Amestecati faina, zaharul, praful de copt si sarea.
  3. Turnati ingredientele in bolul mixerului si adaugati untul.
  4. Procesati 30 de secunde, apoi adaugati laptele, uleiul, vanilia si 3 oua.
  5. Procesati pana cand obtineti o compozitie omogena.
  6. Adaugati in compozitie al patrulea ou batut, dovleacul, scortisoara si fulgii de ciocolata.
  7. Turnati aluatul in formele pentru briose si coaceti timp de 18 minute.

Citeste si despre:

Dovleacul, beneficii si retete sanatoase 10 legume pe care trebuie sa le consumati iarna aceasta Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Vitamine si minerale esentiale pentru o piele frumoasa Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Dieta bogata in fibre Cresterea aportului de Omega 3 Patru reguli de respectat cand prepari masa copiilor 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii