Ciorba de peste cu legume

Actualizat: 12 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ciorbele de peste cu legume taiate in bucati mari sunt recomandate in tratarea constipatiei, fiind totodata si preparate sanatoase pentru toti membrii familiei. Contin grasimi esentiale, vitamine, minerale si fibre, fiind sarace in calorii, dar foarte gustoase.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o oala mare, la foc potrivit. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati-le aproximativ 4 minute, apoi turnati peste rosia si pasta de tomate. Acoperiti oala si lasati-le la gatit circa 10 minute.

Turnati peste o cana de apa, vinul alb si adaugati pestele. Lasati totul la fiert pana cand carnea se patrunde bine, apoi completati ciorba cu borsul. Dupa un clocot, asezonati cu condimentele si stingeti focul. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Ghid de cumparare a alimentelor congelate Efectele diabetului asupra organismului - bolile cardiovasculare Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa pe timp de vara Regimul alimentar in hiperuricemie – guta, litiaza renala urica Revino-ti dupa sarbatori Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Greturile matinale: remedii si tratamente Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Dieta pentru sanatatea rinichilor Regimul alimentar dupa colecistectomie Esentialul despre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala Regimul alimentar in cancer