#SUNTBINE – vorbeste, asculta - afectiunile psihologice precum Burnout-ul, anxietatea, depresia nu sunt o rusine sau o slabiciune

Publicat: 22 Ianuarie 2020
Autor: SfatulMedicului

COSMO PHARM lanseaza #suntbine, o campanie de constientizare menita sa rupa tacerea si stigmatul afectiunilor psihologice precum depresia, anxietata sau burnout-ul.

Aceasta se va desfasura in perioada 20 Ianuarie 2020 – 20 Martie 2020, in mediul on-line.

Obiectivul campaniei #suntbine este acela de a atrage atentia asupra frecventei afectiunilor psihologice in randul populatiei (unul din patru oameni va dezvolta o afectiune psihica in timpul vietii sale).

Depresia sau anxietatea sunt afectiuni reale, nu sunt doar un mod de a solicita atentie. O astfel de afectiune psihologica perturba starea de spirit, capacitatea de a gandi, relationa si functiona a unei persoane.

Campania trage un semnal de alarma cu privire la gradul de risc la care se expun cei afectati de depresie, daca nu este tratata la timp: izolare, automutilare, suicid. Campania #suntbine discuta despre afectiunile care pot fi tratate eficient cu tratamente naturiste, terapie, suport emotional, dieta, exercitii fizice si sport.

De asemenea, #suntbine insista sa comunice liber in spatiul virtual despre afectiunile psihologice, atat pe site-ul oficial www.cosmopharm.eu, la sectiunea Sfatul Specialistului unde am pregatit interviuri si articole dezvoltate impreuna cu specialisti si terapeuti, cat si pe platformele de socializare facebook/@CosmopharmRomania si instagram/cosmopharm.eu.

COSMO PHARM va recomanda sa va informati, sa discutati deschis despre sentimentele cu care va confruntati si sa va adresati medicului sau terapeutului in cazul in care simptomele nu se amelioreaza in timp.

Produsele din portofoliul COSMO PHARM care intra in Campania #suntbine, sunt:

5-HTP Premium 100 mg - ajuta la cresterea nivelului serotoninei si melatoninei, datorita continutului de l-%-hidroxitriptofan (aminoacid natural extras din semintele plantei Griffonia simplicifolia). Vitaminele C si B6 sunt eficiente in bioprocesul de conversie a 5-HTP in serotonina, hormonul fericirii.

5-HTP amelioreaza starile depresive si anxioase; combate stresul si induce o stare de relaxare; combate starea de oboseala cronica si extenuare.

Calmo Depresin - reprezinta o combinatie unica de extracte standardizate, bogata in substante naturale (Magneziul si Vitamina B3, Valeriana, Floarea-pasiunii, Sunatoarea, Roinita, Musetelul si Salvia), in concentratii optime, care relaxeaza rapid intreg sistemul nervos, contribuie la echilibrul emotional, la scaderea iritabilitatii, ajuta la mentinerea unui somn odihnitor si a optimismului.

Rhodiola - creste rezistenta si capacitatea de adaptare a organismului in situatii de stres fizic si psihic, energizeaza, creste semnificativ rezistenta si eficienta in perioadele in care sunt necesare putere de concentrare, anduranta fizica, capacitate intelectuala si de memorare, reduce oboseala cronica, epuizarea psihica.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotorii ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX Fish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka™ (QH™) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

Centrul Medical Panduri
Tel: 0219901
Bucuresti, Clinica Panduri: Str. Ioan Athanasiu Nr.34 Clinica Arcul De Triumf:...
CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Tel: 0756788218
Craiova, Str.Batranilor Nr.4, Bl.21-25,in Apropiere De Gara Craiova, Langa...

Medici

dr AURA FLORINCESCU-GHEORGHE
Alergologie si imunologie clinica - CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Craiova, 0756788218

Citeste si despre:

Viroza intestinala: cum o putem combate? Pregateste-ti organismul pentru anotimpul racoros STUDIU: Sedintele de terapie online castiga teren! Bolile reumatice – tot mai des intalnite in randul tinerilor, chiar al copiilor Remediul natural impotriva gripei! Noutati in tratamentul afectiunilor articulatiei genunchiului prin recuperare robotica Legarea trompelor uterine - riscuri si beneficii Ce trebuie sa stim despre polipii uterini cu Dr. Laura Mustata, medic specialist obstetrica-ginecologie Vaccinul COVID si miocardita. Un interviu cu Dna Dr. Ana-Gabriela Fruntelata, medic primar medicina interna si cardiologie STUDIU: Pana la finalul anului 2025 se estimeaza ca investitiile romanilor pentru educatie online vor depasi pragul de 2,2 miliarde de dolari