Reactii adverse la alimente, Editia a III-a

Actualizat: 21 Octombrie 2013
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Vineri, 18 octombrie 2013 la JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, salon D, a avut loc conferinta de presa- Reactii adverse la alimente,editia a III a, organizata de Sc Telemedica Srl CENTRU DE REFERINTA AL ACADEMIEI INTERNATIONALE DE NUTRITIE CLINICA – ROMA.

Cea de-a treia editie a dezbaterilor pe tema reactiilor adverse produse de alimente, organizata de Clinica Telemedica, ofera ocazia confruntarii unor personalitati medicale interne si internationale, care ne vor prezenta particularitati referitoare la reactiile adverse produse de alimente.

Tema acestei intalniri reprezinta una dintre cele mai discutate si controversate problematici ale medicinii moderne datorita incidentei crescute ale reactiilor cauza-efect intre ingestia de alimente si aparitia diverselor forme de tulburari metabolice si digestive.

Scopul acestei reuniuni il reprezinta acela de a aduce la zi informatiile asupra simptomatologiei clinice legata de reactiile adverse la alimente, noi instrumente de diagnostic, interpretarea rezultatelor si elemente noi de terapie nutritionala. Tinta finala este aceea de a ne uni eforturile pentru ca toate cunostintele dobandite sa permita imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor.

Speakerii din cadrul evenimentului au fost: Dr. MIOARA RADU medic specialist, manager TELEMEDICa, PROF. DR. CARMELO RIZZO medic specialist nutritie si alergologie, Presedintele Academiei Internationale de Nutritie Clinica Roma, Dr. VINCENZO MAZUCA MARI medic specialist gastroenterologie si endoscopie, director didactic al Academiei Internationale de Nutritie Clinica Cosenza, Dr. ANTONIO PICARELLI medic specialist gastroenterologie si medicina interna Universitatea Sapienza Roma, Presedintele Comitetului Regional Lazio pentru boala celiac, Dr. ERCOLE LAULETTA medic specialist alergologie, coordonatorul Centrului de Perfectionare al Academiei Internationale de Nutritie Clinica Roma, Dr. A. Mazzocchini.


Citeste si despre:

Sarcina - Luna a III-a Vitamina C poate avea efecte adverse? Ai grija la diversificare! Pot aparea reactii alergice! Cele mai bune surse de vitamina A De ce este importanta vitamina A? Beneficiile si efectele adverse ale tratamentului cu keratina Cum recunosti rapid un accident vascular cerebral. Cele trei semne care salveaza vieti Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpul pierderii in greutate Hipervitaminoza A Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti In ce consta radioterapia, reactii adverse si tipuri Implantologia-posibilitatea unei a III-a dentitii Abilitatea de a sofa la persoanele in varsta Hepatita A simptome, tratament si prevenire