Piata farmaceutica din Romania in continua evolutie

Actualizat: 09 Noiembrie 2012
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Echipa Finmedia organizeaza sub patronajul Colegiului Farmacistilor din Romania conferinta Pharma 2007 care va avea loc in perioada 8-9 octombrie cu incepere de la ora 9 la Hotel Intercontinental, sala Ronda.

Tema generica a conferintei este:
„Piata farmaceutica din Romania in continua evolutie”

Piata farmaceutica din Romania sufera anumite modificari datorate unui ritm de crestere foarte dinamic in ultimii ani, a integrarii in Uniunea Europeana ce a dus la numeroase reglementari cat si a ritmului foarte rapid al descoperirilor stiintifice. Una din cele mai importante modificari este si cea a modului de calcul al preturilor medicamentelor. De aceea, va invitam sa dezbatem alaturi de specialisti de renume din domeniu si de autoritati ale sistemului sanitar toate aceste modificari si in special noul proiect de ordin pentru aprobarea normelor privind modul de calcul al preturilor la medicamentele de uz uman.

In cadrul evenimentului ce se intinde pe 2 zile se vor dezbate teme de interes national pentru intregul sistem farmaceutic: “Legile farmaciei”, “Ceretarea stiintifica in domeniul farmaceutic”, “Cresterea dinamica a pietei farmaceutice in Rominia”, “ Nivelul Romaniei farmaceutice in raport cu nivelul occidental” si “Farmaciile independente vs. lanturile farmaceutice”. Lectori de renume vor expune implicatiile marilor companii producatoare din domeniu farmaceutic, vor prezenta teme stiintifice legate de problemele de sanatate publica si vor raspunde la intrebarile dumneavoastra.
Manifestarea asigura 16 credite EFC. Temele stiintifice vor fi sustinute de reprezentanti de marca ai lumii farmaceutice.

Compania Finmedia isi propune sa initieze si sa organizeze un eveniment unic in lumea farmaceutica atat prin structura si amploare, cat si prin prisma autoritatilor abilitate din domeniu, alaturi de care depunem eforturi in vederea asigurarii informatiilor necesare pentru intelegerea tuturor modificarilor ce au loc pe piata farmaceutica.

Conferinta Pharma 2007 va avea ca participanti 300 de farmacisti si presedinti de colegiu din intreaga tara si reprezinta un veritabil mijloc de comunicare intre acestia, distribu-itorii si producatorii de medicamente, precum si autoritatile si organizatiile din domeniul sanitar.
Pe parcursul a doua zile de expuneri detaliate ale problemelor cu care se confrunta piata farmaceutica, sistemul medical si, implicit, societatea romaneasca, participantii la Pharma 2007 vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a farmacistilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.

Implicarea dumneavoastra va contribui la reusita acestui eveniment, ridicand nivelul si calitatea dezbaterilor. Interventiile dumneavoastra punctuale in cadrul evenimentului vor ajuta la identificarea solutiilor optime si eficiente ale problemelor pe care le intampinati.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

Ovidius Clinical Hospital
Tel: 0241480400
Constanta, DN 2A, Km 202+880

Citeste si despre:

Medicamentul - extras din Legea privind reforma in domeniul sanatatii PROIECT HOTARARE pentru aprobarea Contractului-cadru 2009 Tratamentul fumatului Sfaturi utile pentru calatorii…exotice! Contract cadru 2009 Nomenclatorul de specialitati medicale, medico-dentare si farmaceutice pentru reteaua de asistenta medicala (2008) Nomenclatorul de specialitati medicale, medico-dentare si farmaceutice pentru reteaua de asistenta medicala Ce reprezinta eticheta UV400 pe ochelarii de soare? Recuperarea unghiei: abordari moderne in gestionarea onicomicozei Vor putea medicamentele sa creasca dorinta sexuala a femeilor? Ordonanta privind organizarea si finantarea rezidentiatului Metodologia pentru aplicarea OG nr. 12/2008 privind organizarea si finantarea rezidentiatului Intoxicatia cu paracetamol Infertilitatea masculina - metode terapeutice Anticonceptionalele si efectele secundare asupra celorlalte viscere MDMA (Ecstazy)