Peste 200 de participanti la prima parada Mamici pe biciclete

Publicat: 29 Septembrie 2015

Gravide si cu copii / Oricum am fi,
Noi nu renuntam la biciclete / Pedalam pentru un oras mai verde

Peste 200 de gravide, mamici cu bebelusi in marsupiu, mame alaturi de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum si tatici, bunici, unchi, matusi, bone, au pedalat sambata, 26 septembrie, in prima editie a Paradei ”Mamici pe Biciclete” din Bucuresti.

Comunitatea sustine ca bicicleta este un mobil de educatie sustenabila pentru copii si un instrument al schimbarii, pe langa a fi un mijloc de transport si de agrement.

Parada a avut loc pe pistele din jurul Parcului Herastrau. Mamicile si copiii au fost intampinati de actori profesionisti care au asigurat buna dispozitie inainte si dupa turul ciclist, iar la final au fost recompensati cu premii din partea sponsorilor.

Dupa aceasta prima editie care a stat sub auspiciile ploii, si care a adunat, totusi, atat de multa lume, avem siguranta ca, daca e cineva care poate schimba fata oraselor in care traim, acestia sunt parintii dedicati educatiei copiilor lor.

impreuna si cu gandul la generatiile viitoare, mamicile pe biciclete pedaleaza pentru un mediu mai curat si o lume mai buna. Astfel, vom continua organizarea evenimentului in viitor, atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii.” – Nicoleta Cirjan, Presedinte Asociatia MAINOI.

Miscarea ”Mamici pe Biciclete”, initiata de Asociatia MAINOI, vizeaza sensibilizarea opiniei publice si a autoritatilor locale cu privire la statutul biciclistilor urbani si a imbunatatirilor necesare unei infrastructuri dedicate.

Multumim sponsorilor si partenerilor care au crezut in potentialul acestei initiative: Marionnaud, Minimartieni, Giant, Lipton, Prigat, Scutece-Bio, Pure Cosmetics, Agugu Handmade, Foto4Ever, Radio Itsy Bitsy, Freerider.ro, Copilul.ro, SfatulMedicului.ro, cafeneaua Tete-a-Tete, Adevaratii VeloPrieteni, BikeSchool, I’Velo, SkirtBike, Gagoo Media.

Daca si tu crezi ca mamicile pe biciclete pot schimba orasul in care traim si vrei sa te implici in proiectul nostru, te rugam sa ne contactezi

NICOleta Cirjan / Presedinte / [email protected] /+40 728 132 973
BEAtrice Gabor / Vice-Presedinte / [email protected]/ +40 730 490 890
www.mainoi.ro


Citeste si despre:

Cum pot fi mentinute sanatoase organele vitale Colgate - oferim lumii motive sa zambeasca Ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem Psoriazis, lupus eritematos, lichen plan, pitiriazis rozat - afectiuni cu leziuni papuloscuamoase si papule nonconfluente Tulburari de ritm cardiac - aritmii cardiace Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata” Tratamentul minim invaziv al ocluziilor coronariene cronice totale, disponibil la centrele ARES din tara Bolile reumatice - suferinte vechi, solutii noi, pe baza formulei unice din Celadrin Remediile homeopatice: un ajutor de nadejde impotriva gripei Hormonii. Cum ne influenteaza viata 5 boli reumatice si problemele pe care le pot crea Remedii de ajutor pentru a scapa de raceala si gripa