Dializa in vacanta la Busteni

Publicat: 25 Noiembrie 2013

Pacientii care fac dializa nu vor avea grija tratamentului in vacanta de iarna. IHS Busteni isi asteapta pacientii care fac dializa in vacanta de iarna

IHS (International Healthcare Systems) lanseaza Campania “Dializa in vacanta” pe Valea Prahovei, prin care pacientii care sufera de insuficienta renala cronica, se pot bucura de o vacanta de iarna in staiunile din Breaza, Comarnic, Sinaia, Predeal, Azuga, alaturi de cei dragi, fara a avea grija tratamentului medical.

Centrul de dializa IHS Busteni asteapta pacientii tratati prin dializa, care doresc sa isi petreaca Sarbatorile de iarna la munte, intr-un mediu placut si primitor, in care tehnologia de ultima generatie este dublata de caldura umana a echipei de profesionisti.

Performanta echipei de ingrijiri se bazeaza nu doar pe inaltul profesionalism si experienta membrilor lor, ci si pe impartasirea unor competente si valori, precum comunicarea si empatia. Acest lucru ii va ajuta pe pacienti sa uite de grija tratamentului si sa simta cu adevarat bucuria unei vacante alaturi de cei dragi.

IHS Busteni este un centru inaugurat in anul 2011, in cadrul caruia au fost tratati pana in prezent un numar de peste 100 de pacienti, atat din tara, cat si din strainatate. Centrul ofera conditii de tratament la standarde internationale si se adreseaza pacientilor care fac, in mod obisnuit, dializa atat in centrele publice, cat si in cele private.

Tratamentul oferit in cadrul IHS Busteni este gratuit pentru toti pacientii din Romania si UE, IHS fiind in relatie contractuala cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
Pacientii pot beneficia de tratament solicitand medicului curant din centrul de dializa o scrisoare medicala si o adeziune pentru perioada in care doresc sa fie in vacanta.

Adresa Centrului de Dializa IHS Busteni este: Bd.Independentei 65B, Busteni, judetul Prahova. Programarile se pot face la telefoanele 0244.24.75.45; 0725.151.773.

* * *

Compania International Healthcare Systems (IHS) este membra a grupului de companii SofMedica care activeaza din 1994 in Sud-Estul Europei (Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru) exclusiv in domeniul medical, avand o puternica orientare spre educatie.

IHS activeaza de 8 ani in Romania, detinand o retea de 13 centre de nefrologie si dializa in care sunt tratati, prin profesionalismul celor 500 de specialisti in domeniu, un numar de peste 1.500 de pacienti.

IHS a fost infiintata ca rezultat al parteneriatului dintre doua companii cu traditie in domeniul dializei – Baxter SUA si SofMedica Romania, raspunzand astfel necesitatii de preluare a managementului serviciilor medicale de dializa din Romania de catre operatorii privati.

Dincolo de a opera conform celor mai inalte standarde si de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul IHS este de a oferi pacientilor cu boala cronica de rinichi cele mai bune ingrijiri, inca din stadiile precoce de imbolnavire si cele mai bune terapii de supleere renala disponibile in lume.


Citeste si despre:

Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pentru vacanta Tipuri de dializa Esentialul despre dializa peritoneala Sfaturi sanatoase pentru vacanta Cat este de importanta vacanta pentru reducerea stresului Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Sistemul imunitar si mecanismele de aparare ale organismelor vii fata de agentii patogeni. Masuri pentru un somn de calitate in vacanta Cum sa va mentineti forma fizica si sanatatea in vacanta de primavara Strategii eficiente sa va pastrati silueta in vacanta de primavara Ponturi pentru mentinerea sanatatii in vacanta Ce nu trebuie sa lipseasca din trusa medicala de vacanta?