Clubul mamicilor Johnson & Johnson face donatii pentru 70 de copii

Publicat: 05 Iunie 2013

70 de copii instituiionalizati, cu varste intre 3 si 19 ani, de la Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari au primit vineri cadouri de la Clubul Mamicilor din Johnson & Johnson, cu ocazia Zilei Copilului.

Angajatii Johnson & Johnson au donat dimineaia pachete cu jucarii, carti, dulciuri, dar si haine si produse de igiena personala. In cea de-a doua parte a zilei, copiii au petrecut cateva ore jucandu-se volei, fotbal si jocuri ale copilariei alaturi de oaspeiii lor.

„Mi-a placut ca s-au jucat cu noi si au vorbit cu noi. Si cadourile mi-au placut, dar mai ales ca ne-am jucat fotbal si volei. Prietenii mei erau foarte fericiti.” spune Marimar, 14 ani.

Johnson & Johnson Romania organizeaza astfel de acitiuni caritabile cu regularitate, in incercarea de a veni in intampinarea nevoilor comunitatii si de a imbunatati calitatea sanataiti oamenilor. Angajamentul companiei este ghidat de Crezul Nostru, care a ramas acelasi de peste 70 ani.

“Prin intermediul Familiei de Companii Johnson & Johnson, reusim sa atingem peste 1 miliard de vieti in fiecare zi, prin produsele noastre de ingrijire a sanataiii, prin serviciile noastre, prin donatiile companiei si prin efortul de voluntariat al angajatilor. Noi facem parte din ritualul zilnic de ingrijire al oamenilor si al familiilor lor. Suntem alaturi de doctorii si asistentele care isi ingrijesc pacieniii, ii vindeca pe cei bolnavi si le readuc bucuria unei stari de sanatate bune. De asemenea, sprijinim organizatii non-profit de pe intreg globul in efortul lor de a imbunatati condtiia celor nevoiasi.” a declarat Makis Papataxiarchis, Managing Director Johnson & Johnson Romania.

De peste 125 ani, dorinia oamenilor din companiile Johnson & Johnson de a face diferenta a inspirat fiecare inveniie, fiecare produs, fiecare reusita pe care compania a adus-o in domeniul sanatatii oamenilor.


Citeste si despre:

Stam in casa si facem miscare pentru mentinerea sanatatii Vitamina C naturala si beneficiile sale pentru sanatatea copiilor 7 sfaturi importante pentru parintii copiilor cu ADHD Vara aceasta, ai grija de cei mici: ingrijire completa pentru pielea copiilor, de la Eucerin Uleiul din arbore de ceai face minuni pentru sanatatea ta Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Dr. Ioana Muresan, cardiolog: ”Hipertensiunea poate fi si asimptomatica, fapt care scade complianta pacientilor la tratament Piersicile, fructele verii care fac miracole pentru sanatate Analize pe care trebuie sa le faci anual pentru a te mentine sanatos Frumusetea vine din interior. Descopera vitaminele care fac minuni pentru pielea ta 7 alimente fermentate care fac minuni pentru organism Psyllium, taratele care fac minuni pentru silueta