O noua metoda de diagnostic pentru cancerul de san

Actualizat: 13 Iunie 2021

diagnostic,cancer,sanConform rezultatelor unui studiu efectuat recent pe animale, determinarea modelului obtinut prin testul difractiei razelor X aplicate firului de par ar putea fi util in diagnosticarea cancerului de san.
Cercetatorii au studiat modificarile modelului obtinut prin difractia cu raze X a firelor de par din mustatile de soarece inainte si la 8 saptamani dupa implantarea de celule maligne provenite de la femei cu cancer de san.
Rezultatele au confirmat prezenta constanta a unui anumit model de difractie cu raze X, corelat cu prezenta si replicarea celulelor canceroase in organismul soarecelui.
Aceasta noua metoda ar putea fi utila in diagnosticul cancerului de san intr-un stadiu mult mai precoce decat toate celelalte metode folosite in acest moment dar si in monitorizarea tratamentului pentru aceasta afectiune.


Citeste si despre:

Cancerul de san si sarcina Ce este si cum se efectueaza testul HALO pentru sani? Diagnosticarea infectiilor cu HPV si preventia cancerului de col uterin Screeningul cancerului de col uterin Ce este cancerul gastrointestinal? Postbioticele – O noua solutie pentru sanatatea intestinului Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Cum sa obtinem silueta dorita natural, repede si realist? Cancerul ovarian Displazia cervicala (Displazia de col uterin), cancer de col uterin si Infectia cu virusul papiloma uman Cancerul pancreatic Cancer Informatii generale despre cancerul endometrial