29 Iulie – Consultanta de tip Second Opinion cu Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, medic specializat in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplantul hepatic

Actualizat: 19 Iulie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, specialist in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplantul hepatic in cadrul Spitalului Istanbul Florence Nightingale din Turcia, vine in Romania pe 29 iulie pentru a discuta fata in fata cu pacientii romani care se confrunta cu afectiuni hepatice, pancreatice sau biliare si pentru a le oferi o a doua opinie medicala.

Locatie: Spitalul Privat Sf. Constantin din Brasov www.spitalulsfconstantin.ro

Data: 29 Iulie 2023

Consultatiile D-nului Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin se vor desfasura impreuna cu Dr. Bogdan Moldovan, medic primar in chirurgie generala si echipele medicale din cadrul Spitalului Sfantul Constantin din Brasov.

Pentru a stabili o programare:

Dna. Romina Petre 0733 065 940

https://imedicalcare.ro/

Locurile sunt limitate, iar programarile se fac din timp pentru a putea beneficia de o analiza multidisciplinara a dosarului medical.

Cu o experienta extinsa in chirurgia hepato-bilio-pancreatica, Prof. Dr. Serin este calificat sa trateze o gama larga de afectiuni hepatice. Domeniul sau de expertiza acopera cazuri complexe de cancer hepatic, cancer pancreatic, precum si interventii chirurgicale pe caile biliare, transplantul hepatic si chirurgia hepato-bilio-pancreatica laparoscopica. Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin este cunoscut pentru abordarea sa multidisciplinara si utilizarea celor mai inovative tehnici chirurgicale in tratarea pacientilor sai.

Consultatiile sustinute de Prof Dr. Serin impreuna cu Dr Bogdan Moldovan si echipele medicale locale ofera pacientilor sansa de a beneficia de o expertiza complexa, avand o abordare multidiciplinara urmata de cele mai inovative solutii medicale. Pentru a avea acces la consultatie, este necesara o programare prealabila!

Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERN, M.D., a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii din Istanbul in 2002 si si-a continuat specializarea in Chirurgie Generala pana in 2007, cand a inceput pregatirea in Chirurgia Hepatica la Unitatea de Chirurgie Hepatica a Facultatii de Medicina din Istanbul.

A devenit profesor asociat in 2012 si a publicat 57 de articole stiintifice care au fost evaluate de colegi si publicate in reviste internationale/nationale, multe dintre ele fiind prezentate la conferinte stiintifice. De asemenea, este frecvent invitat la numeroase conferinte stiintifice nationale si internationale.

Prof.Dr. Kürsat SERN si-a dezvoltat cariera in mai multe institutii medicale, lucrand cu diverse echipe internationale si isi perfectioneaza abilitatile la cele mai inalte standarde, avand in prezent peste 250 de transplanturi hepatice, majoritatea de la donatori in viata si peste 150 de operatii hepatice.

In 2013, a obtinut certificarea de "Chirurg pe consola robotica" dupa ce a urmat un curs in Strasbourg, adaugand astfel tehnici chirurgicale avansate in portofoliul sau.

Pe langa activitatea clinica, Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin este membru al Asociatiei Chirurgilor Turci, al Asociatiei de Chirurgie HPB din Turcia si al Asociatiei Turce pentru Oncologie Chirurgicala. Aceste afilieri demonstreaza angajamentul sau continuu fata de dezvoltarea profesionala si prezenta sa permanenta in comunitatea medicala internationala.

Odata cu vizita sa in Romania, Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin aduce expertiza si experienta sa in domeniul chirurgiei hepato-bilio-pancreatice si transplantului hepatic, oferind astfel pacientilor romani care se confrunta cu afectiuni hepatice, ocazia de a beneficia de consultatii integrate care aduc plus valoare in strategiile de tratament pe care le propune si le integreaza in functie de stadiul de boala al fiecarui pacient.

Cand si de ce este recomandat sa ceri o a doua opinie medicala?

Atunci cand primesti un nou diagnostic medical, este normal sa te simti confuz. Luarea deciziilor poate fi foarte dificila, mai ales cand trebuie sa alegi intre mai multe optiuni de tratament. Cum poti sa stii daca ai primit un diagnostic corect sau daca faci alegerile corecte in privinta tratamentului? Solicitand o a doua opinie medicala, din partea unui alt medic specializat in afectiunea cu care te confrunti si care te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta!

In general, cererea unei a doua opinii medicale se aplica pentru confirmarea diagnosticului, stabilirea strategiei terapeutice optime si alegerea celor mai bune metode de tratament. Obtinand o a doua opinie, te asiguri ca ai primit un diagnostic corect si ca vei primi un plan de tratament actualizat si optim. Un alt medic poate recomanda tratamente care pot elimina necesitatea unor proceduri invazive sau a interventiilor chirurgicale inutile.

O a doua opinie medicala poate fi extrem de utila in cazul pacientilor diagnosticati cu cancer. Un diagnostic de cancer poate fi confuz si coplesitor, de aceea este important sa fii cat mai bine informat despre prognosticul tau si despre posibilele optiuni de tratament disponibile. Obtinerea unei opinii medicale va creste intotdeauna sansa unui pacient pentru obtinerea celui mai bun tratament posibil.

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

EMC - medici de familie in Programul de diabet De ce romanii nu cer ajutor de la psiholog? Lege privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii Protocol de practica in artrita idiopatica juvenila Acordarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa Protocol de practica in boala Gaucher Ce afectiuni pot fi tratate prin chirurgia robotica Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Iti traiesti Viata sau Viata te traieste pe tine? Psihoterapia aduce la suprafata copilul din noi insine Chemoembolizare hepatica - solutia nechirurgicala a tumorilor hepatice! Cand ar trebui sa consultam medicul pentru o raceala? Cand este necesar consultul ginecologic? Consultul preconceptional
Cere sfatul medicului ×