Risotto cu fructe de mare

Actualizat: 25 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Risotto cu fructe de mare este o reteta italieneasca grozava, perfecta pentru orice masa de pranz sau cina, dar mai ales pentru regimul pacientilor diagnosticati cu pancreatita.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pune uleiul la incins, intr-o tigaie nonaderenta, si prajeste ceapa, usturoiul, ghimbirul si coriandrul pana cand legumele se inmoaie. Adauga ardeiul si mazarea si lasa-le sa se caleasca pana se inmoaie. Adauga orezul, fructele de mare si rosiile. Mai lasa risotto-ul inca 4 minute pe foc, amestecand din cand in cand. Preparatul se serveste cald.


Citeste si despre:

Cele mai bune fructe de mare si pesti pentru diabetici Beneficii ale consumului de peste si fructe de mare Alergia la fructe de mare, risc de soc anafilactic! Pestele si fructele de mare Pestele ca aliment: beneficii si riscuri Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Dieta recomandata pentru persoanele care sufera de guta Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Fructele si legumele nespalate te pot imbolnavi – parazitii intestinali Cum sa ai o imunitate de fier: 6 vitamine si minerale pe care le poti lua din legume si fructe Metode de protectie a dintilor, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici Vitaminele care sporesc fertilitatea Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii