Risotto cu fructe de mare

Actualizat: 25 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Risotto cu fructe de mare este o reteta italieneasca grozava, perfecta pentru orice masa de pranz sau cina, dar mai ales pentru regimul pacientilor diagnosticati cu pancreatita.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pune uleiul la incins, intr-o tigaie nonaderenta, si prajeste ceapa, usturoiul, ghimbirul si coriandrul pana cand legumele se inmoaie. Adauga ardeiul si mazarea si lasa-le sa se caleasca pana se inmoaie. Adauga orezul, fructele de mare si rosiile. Mai lasa risotto-ul inca 4 minute pe foc, amestecand din cand in cand. Preparatul se serveste cald.


Citeste si despre:

Risotto cu ciuperci si cimbru Alergia la fructe de mare, risc de soc anafilactic! Beneficii ale consumului de peste si fructe de mare Fructe proaspete vs fructe confiate Pizza cu fructe Fructe goji Prajitura cu fructe uscate Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Dieta de detoxifiere cu fructe Cat de periculoasa este ceara de pe fructe? Efectele zaharului din fructe asupra organismului Cele mai sanatoase fructe sarace in carbohidrati Salata de fructe Minune intr-un bol: salata de fructe Vrei sa slabesti? Iata ce fructe trebuie sa eviti cu desavarsire!