Salata de ardei preparati pe gratar

Actualizat: 13 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Salata de ardei preparati pe gratar nu este doar o sursa excelenta de vitamine si minerale, ci si un fel de mancare care poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de boala Crohn. Fibrele din fructele si legumele proaspete pot agrava simptomele acestei tulburari, insa prepararea lor termica inlatura acest inconvenient.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Coaceti ardeii pe gratar, la foc potrivit, cate 5 minute pe fiecare parte. Cand se racesc suficient pentru a putea fi manevrati, taiati-i in cubulete si amestecati-i intr-un bol cu maslinele, rosiile uscate, uleiul, otetul si sarea. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Alternative mai sanatoase la fast-food Dieta Sugar Busters (Eliminati zaharul) Despre vara si prea multe calorii 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esențiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume Ce sa nu mananci niciodata seara ca sa te odihnesti si sa eviti problemele de sanatate Detoxifiere naturala de primavara Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
Cere sfatul medicului ×