Salata de ardei preparati pe gratar

Actualizat: 13 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Salata de ardei preparati pe gratar nu este doar o sursa excelenta de vitamine si minerale, ci si un fel de mancare care poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de boala Crohn. Fibrele din fructele si legumele proaspete pot agrava simptomele acestei tulburari, insa prepararea lor termica inlatura acest inconvenient.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Coaceti ardeii pe gratar, la foc potrivit, cate 5 minute pe fiecare parte. Cand se racesc suficient pentru a putea fi manevrati, taiati-i in cubulete si amestecati-i intr-un bol cu maslinele, rosiile uscate, uleiul, otetul si sarea. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Boala Crohn: regim alimentar Salata de avocado si rosii Salata de ton cu avocado Boala Crohn - inflamatia colonului Afectiuni inflamatorii intestinale: boala Crohn si colita ulcerativa 15 alimente recomandate persoanelor cu boala Crohn Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Diferenta intre boala Crohn, colita ulcerativa si boala inflamatorie intestinala 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii Cele 5 tipuri ale bolii Crohn 6 retete sanatoase de vara Siguranta alimentelor la gratar Salata orientala