Primul prezervativ care distruge virusurile HIV, HPV si herpetic ar putea fi lansat in cateva luni

Publicat: 22 Iulie 2014

Primul prezervativ conceput pentru distrugerea virusurilor HIV, herpetic si HPV ar putea fi lansat pe piata in cateva luni, dupa ce a trecut toate testele clinice si a primit aprobare de comercializare.

Prezervativul revolutionar se numeste VivaGel si a fost conceput de compania australiana bio-tech Starpharma.

Testele clinice au aratat ca gelurile lubrifiante antivirale de pe aceste prezervative au reusit sa dezactiveze actiunea virusurilor herpetice, HIV si HPV in proportie de 99.9%, oferind astfel o protectie mult mai crescuta impotriva celor mai grave infectii cu transmitere sexuala - SIDA, herpes genital si chiar cancer de col uterin, aparut in urma infectiei cu HPV.

Gelul din prezervative responsabil pentru distrugerea virusurilor contine 0.5 la suta astodrimer sodium - o substanta antimicrobiana (dar non-antibiotica) cu rol esential impotriva infectiei cu HIV.

Prezervativul a trecut de toate testele clinice si a primit un certificat de conformitate de la organele avizate - Australian Therapeutic Goods Administration. Producatorii acestei metode contraceptive revolutionare spera sa inceapa productia in masa a produsului si sa il lanseze pe piata in cateva luni.


Citeste si despre:

Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus? Purificatoarele de aer Lightair, primele ionizatoare care nu genereaza ozon Primele semne care anunta sarcina Cum sa traiesti cu virusul HIV sau cu SIDA Simptomele de HIV si SIDA la femei Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata” Trateaza astmul natural cu aerosoli de sare! HIV si cancerul: riscuri, tipuri si optiuni de tratament Diversificarea alimentatiei. Alimente care predispun bebelusul la colici 6 motive care fac inima sa-ti sara din piept 7 moduri ciudate prin care puteti combate stresul Factori despre care nu stiai ca duc la cresterea glicemiei