Suc de morcov, telina si spanac

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sucurile naturale din legume pot fi o componenta importanta a tratamentului pentru gastrita.

Morcovul, telina si spanacul au proprietati benefice in tratarea afectiunilor digestive, iar combinatia acestora este una cu efect terapeutic in tulburarile gastrice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Spalati bine legumele sub jeturi de apa, curatati-le de coaja si taiati-le cat mai marunt.
  2. Introduceti morcovul si telina in recipientul blenderului si turnati deasupra frunzele de spanac (dupa ce le spalati corespunzator).
  3. Adaugati apa plata si procesati, pana la omogenizarea completa.
  4. Daca doriti o compozitie mai lichida, mariti cantitatea de apa.
  5. Puteti imbunatati gustul acestui suc natural cu o lingurita de miere.
  6. Consumati imediat.

Citeste si despre:

Suc de mere, morcovi si piersici Suc de mere, telina si portocale Telina: beneficii asupra sanatatii Suc natural de mere, morcov si lamaie Telina - proprietati care te vor face sa o consumi mai des Chiftele de spanac Supa de mazare si spanac Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Sos de spanac cu iaurt si usturoi Penne cu spanac Supa crema de spanac cu smantana Paste cu jambon si spanac Frittata cu feta si spanac Tratarea bolilor cu suc de lamaie Supa crema de spanac