Suc de morcov, telina si spanac

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sucurile naturale din legume pot fi o componenta importanta a tratamentului pentru gastrita.

Morcovul, telina si spanacul au proprietati benefice in tratarea afectiunilor digestive, iar combinatia acestora este una cu efect terapeutic in tulburarile gastrice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Spalati bine legumele sub jeturi de apa, curatati-le de coaja si taiati-le cat mai marunt.
  2. Introduceti morcovul si telina in recipientul blenderului si turnati deasupra frunzele de spanac (dupa ce le spalati corespunzator).
  3. Adaugati apa plata si procesati, pana la omogenizarea completa.
  4. Daca doriti o compozitie mai lichida, mariti cantitatea de apa.
  5. Puteti imbunatati gustul acestui suc natural cu o lingurita de miere.
  6. Consumati imediat.

Citeste si despre:

Sucul de sfecla rosie si hipertensiunea arteriala Remedii naturiste pentru anorexie Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Beneficiile laptelui Ceapa - 100% sanatate naturala Ghimbirul si beneficiile sale pentru sanatate Alimente daunatoare ficatului. Alternative sanatoase De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori Aspectul pielii: 10 indicii despre sanatate Tratament naturist pentru ateroscleroza Tratamente naturiste pentru artrita Remedii naturiste pentru alergii Indicele glicemic al alimentelor