Suc de morcov, telina si spanac
Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Sucurile naturale din legume pot fi o componenta importanta a tratamentului pentru gastrita.
Morcovul, telina si spanacul au proprietati benefice in tratarea afectiunilor digestive, iar combinatia acestora este una cu efect terapeutic in tulburarile gastrice.
Ingrediente
- 6 morcovi
- 2 tije de telina
- 100 grame frunze de spanac
- 1 jumatate de cana de apa plata
Mod de preparare
- Spalati bine legumele sub jeturi de apa, curatati-le de coaja si taiati-le cat mai marunt.
- Introduceti morcovul si telina in recipientul blenderului si turnati deasupra frunzele de spanac (dupa ce le spalati corespunzator).
- Adaugati apa plata si procesati, pana la omogenizarea completa.
- Daca doriti o compozitie mai lichida, mariti cantitatea de apa.
- Puteti imbunatati gustul acestui suc natural cu o lingurita de miere.
- Consumati imediat.