Smoothie cu banane si dovleac
Actualizat: 27 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta bautura bogata in calciu, beta-caroten, potasiu si magneziu este recomandata la micul dejun si poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de boala celiaca, afectiuni cardiace, artrita sau tulburari de deglutitie.
Ingrediente
- 1 banana decojita (proaspata sau congelata)
- 150 ml iaurt grecesc degresat
- 150 ml lapte degresat
- 150 grame piure de dovleac
- 1 lingurita si jumatate de sirop de artar
- 1 sfert de lingurita scortisoara
- 3-5 cuburi de gheata
Mod de preparare
- Taiati banana felii potrivite si introduceti-le in recipientul blenderului (sau al robotului de bucatarie).
- Turnati peste iaurtul grecesc, laptele degresat, piure-ul de dovleac si siropul de artar.
- Procesati 1 minut si mai adaugati lapte, daca este necesar.
- Odata ce obtineti consistenta dorita, asezonati bautura cu scortisoara si adaugati cuburile de gheata.
- Mai procesati un minut.
- Serviti imediat.