Parfait de banane si mango

Actualizat: 30 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Intoleranta la gluten nu este o afectiune care impiedica pacientii sa consume deserturi si sa se bucure de gustul savuros al prajiturilor. Tot ce trebuie sa faca este sa opteze pentru preparate fara ingrediente care contin gluten. Parfaitul de banane si mango este un exemplu savuros, hranitor si foarte sanatos si se prepara si foarte usor:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Mixeaza banana si fructul de mango in blender pana obtii un piure fin. Muta piureul intr-un bol si amesteca-l cu zaharul, branza si menta.

Pregateste trei pahare mari. Pune doua linguri de amestec de branza pe fundul fiecarui pahar, asaza felii de banana sau mango peste el. Adauga din nou din amestecul de fructe si branza, continua cu feliile de fructe si procedeaza astfel pana umpli paharul. Decoreaza fiecare pahar cu frunze de menta si baga-le la frigider timp 2 ore, inainte de a le servi.


Citeste si despre:

Retete fara gluten pentru Craciun Intoleranta la gluten Parfait cu quinoa si iaurt Paste fara gluten cu sos de nuci Dieta fara gluten Adevarul despre intoleranta la gluten Parfait de vanilie cu migdale Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Pancakes cu quinoa si banane caramelizate Boala celiaca si dieta fara gluten  Consumul de gluten: benefic sau nociv Piure de banane si biscuiti Gluten Ameliorarea intolerantei la gluten Cum afli ca ai intoleranta la gluten? 10 indicii clare care arata ca suferi de aceasta afectiune